Football Talk

Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της Μοντεβιδέο!

Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της Μοντεβιδέο!

Ο πρόεδρος της Μοντεβιδέο Γουόντερερς ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο Κουαλιάτα οδεύει προς Θεσσαλονίκη μεριά και ότι απομένουν ουσιαστικά μονάχα οι υπογραφές με τον ΠΑΟΚ.

Τι και αν ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Δικεφάλου»; Οι άνθρωποι της ομάδας «τρέχουν» περιπτώσεις από τα προσεχώς και ο Κουαλιάτα είναι μια από αυτές. Εδώ και μέρες είχατε πληροφορηθεί για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, όμως πλέον τα πράγματα οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους.

Όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Μοντεβιδέο Γουόντερερς, Γκάμπριελ Μπλάνκο, οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ είναι τελειωμένες επί της ουσίας και ο Ουρουγουανοιταλός βρίσκεται προ των πυλών της Θεσσαλονίκης.

«Είναι πολύ προχωρημένη η υπόθεση. Εξαρτάται από το πώς το διαβάζεις. Αν θεωρείται μια μεταγραφή τελειωμένη όταν υπάρχουν και υπόγραφες, τότε η μεταγραφή του Κουαλιάτα δεν έχει κλείσει. Όμως όλα έχουν συμφωνηθεί», δήλωσε και απάντησε και για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν εμπλοκή της Μπενφίκα στην υπόθεση.

«Δεν έχω τίποτα, ούτε επίσημο ούτε ανεπίσημο για αυτό το θέμα με τη Μπενφίκα. Δεν πρόκειται να σας πω ψέματα αλλά το περασμένο Σάββατο άρχισαν να καταφθάνουν πολλά μηνύματα από Πορτογάλους δημοσιογράφους για τον Κουαλιάτα και διάβασα όσα γράφηκαν. Σκέφτηκα ότι μπορεί να υπάρχει κάτι από πλευράς Μπενφίκα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μας ήρθε απολύτως τίποτα για τον παίκτη. Αν υπήρχε ενδιαφέρον πάντως νομίζω ότι θα το γνωρίζαμε πρώτοι.

Δεν πρόκειται να πουλήσουμε το 100% των δικαιωμάτων του Κουαλιάτα, θα πουλήσουμε το 80% και θα κρατήσουμε το 20% όπως κάναμε και με τον Αραούχο που πουλήσαμε πρόσφατα στις ΗΠΑ και την Ορλάντο Σίτι», κατέληξε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0