Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι: Αποκάλυψε το άγαλμα του Αγουέρο, στα δέκα χρόνια της επετείου του 93:20! (video)

Μάντσεστερ Σίτι: Αποκάλυψε το άγαλμα του Αγουέρο, στα δέκα χρόνια της επετείου του 93:20! (video)

Η Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε ένα άγαλμα του Σέρχιο Αγουέρο έξω από το Έτιχαντ για τη 10η επέτειο από το γκολ του για την κατάκτηση του τίτλου εναντίον της ΚΠΡ.

Το γκολ του Σέρχιο Αγουέρο στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε την ανατροπή της Σίτι με 3-2 απέναντι στην ΚΠΡ την τελευταία μέρα της σεζόν, για να κερδίσει τον τίτλο από τα νύχια της της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 44 χρόνια αναμονής για να γίνει πρωταθλήτρια, πίσω στις 13 Μαΐου του 2012.

Το άγαλμα του επιθετικού ενώνεται με αυτά των πρώην συμπαικτών του, Νταβίντ Σίλβα και Βίνσεντ Κομπανί, που τοποθετήθηκαν πέρυσι στην ανατολική πλευρά του Έτιχαντ. «Ειλικρινά, είναι πολύ όμορφο πράγμα για μένα, το να βλέπω τον εαυτό μου πριν από 10 χρόνια είναι πολύ συγκινητικό», τόνισε ο ίδιος ο Αργεντινός για το έργο.

«Σε αυτά τα 10 χρόνια, μπόρεσα να κερδίσω πολλά τρόπαια και μπόρεσα να βοηθήσω τον σύλλογο να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς στον κόσμο. Είμαι πολύ ευγνώμων στον σύλλογο που έφτιαξε αυτό το άγαλμα ως αναγνώριση της ποδοσφαιρικής μου καριέρας στο Μάντσεστερ. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο», πρόσθεσε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0