Football Talk

Οι πιο περίεργες τιμωρίες ποδοσφαιριστών: Από τατουάζ και πανηγυρισμούς μέχρι… χρήση κοκαΐνης και μπουνιές!

Οι πιο περίεργες τιμωρίες ποδοσφαιριστών: Από τατουάζ και πανηγυρισμούς μέχρι… χρήση κοκαΐνης και μπουνιές!

Ποδοσφαιριστές και πειθαρχία δεν πάνε πάντα μαζί. Οι πιο αξιομνημόνευτες τιμωρίες ποδοσφαιριστών από τους συλλόγους τους που έχουν γίνει viral και έχουν στοιχίσει ακόμα και… καριέρες. 

Πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές δεν ικανοποιούν την ομάδα τους, τους προπονητές και τους φιλάθλους με τις επιδόσεις τους, βέβαια αυτό τις περισσότερες φορές είναι αποδεκτό, διότι λάθη γίνονται, αλλά όχι όταν οι αθλητές πραγματοποιούν ενέργειες που δύσκολα χωράει ο ανθρώπινος νους. Παρακάτω το BN Sports σας θυμίζει τις πιο… περίεργες τιμωρίες ποδοσφαιριστών από τις ίδιες τους τις ομάδες.

Μαρσέλο (Λυών)

MARCELO of Olympique Lyonnais during the Ligue 1 match between Lille and Lyon at Stade Pierre-Mauroy on March 8, 2020 in Lille, France. (Photo by Aude Alcover/Icon Sport via Getty Images)

Ο πρώην αμυντικός της Λυών, Μαρσέλο, είχε αποβληθεί πλήρως από την πρώτη ομάδα των «λυωναί»και αγωνιζόταν με την Β’, καθώς στην ήττα με 3-0 απέναντι στην Ανζέ τον Αύγουστο του 2021 που έβαλε αυτογκόλ, δεν φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος στα αποδυτήρια, αντιθέτως αεριζόταν καιγέλαγε, οδηγώντας τον τεχνικό διευθυντή της γαλλικής ομάδας, Ζουνίνιο, να τον απολύσει. 

Ντένις Γουάιζ (Λέστερ)

sZWdbkL8UGrUgCo6hbhWuk-970-80.jpg.webp

Ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι είχε μεταγραφεί στις «αλεπούδες» και κατά την προετοιμασία της ομάδας του στη Φινλανδία, όσο έπαιζε παιχνίδια με κάρτες, τσακώθηκε με τους συμπαίκτες του και έσπασε την μύτη και το σαγόνι του Κάλουμ Ντέιβιντσον. Επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως ο Γουάιζείχε προβλήματα θυμού, ως συνέπεια η Λέστερ να τον απολύει παρά τα δύο χρόνια ακόμα που είχε στο συμβόλαιό του. 

Άντριαν Μούτου (Τσέλσι)

Adrian-Mutu1.jpg.webp

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Τσέλσι την εποχή Αμπράμοβιτς, ο Ρουμάνος επιθετικός από την Πάρμα τα… χάλασε όλα, μιας και τον Σεπτέμβριο του 2004 βρέθηκε θετικός σε έλεγχο κοκαΐνης και του επιβλήθηκε τιμωρία επτά μηνών και 20 χιλιάδων λιρών από την FA

Πατρίς Εβρά (Μαρσέιγ)

rNttN3oZdSwtKbQcjFRQQh-970-80.jpg.webp 

Τον Ιανουάριο του 2017 ο Πατρίς Εβρά αποχώρησε από την Γιουβέντους για να επιστρέψει στην χώρα του για λογαριασμό της Μαρσέιγ και σε έναν αγώνα UEFA Europa League, όσο έκανε προθέρμανση, οι οπαδοί τον αποδοκίμαζαν και εκείνος δεν κράτησε την ψυχραιμία του και κλώτσησε έναν οπαδό των Μασσαλών. Έτσι λοιπόν, ο διαιτητής και η ομοσπονδία τον απέβαλλαν και λίγο αργότερα η γαλλική ομάδα πήρε επίσης τα μέτρα της και τον αποχαιρέτησε. 

 

Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Άρσεναλ) 

 0_Screenshot-413.png

Τη φετινή σεζόν ο αρχηγός των «κανονιέρηδων», Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ λειτουργούσε σαν… μαύρο πρόβατο στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα και ουκ ολίγες ήταν οι φορές που ο Ισπανός τεχνικόςτων έθετε εκτός ομάδας. Όμως, λίγο καιρό πριν αποχωρήσει ο Γκαμπονέζος στράικερ από το Λονδίνογια να πάει στην Μπαρτσελόνα, είχε χάσει τον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Σαουθάμπτον (3-0), επειδή την προηγούμενη μέρα είχε αργήσει στην προπόνηση γιατί έκανε νέο… τατουάζ.

Νικολά Ανελκά (Γουέστ Μπρομ)

nicolas-anelka.jpg

Για όσους δεν το θυμούνται, ο Ανελκά είχε περάσει από την Αγγλία και με την φανέλα της Γουέστ Μπρομ, όμως πολλοί μπορεί να θυμούνται πως το πέρασμά του στους «baggies» δεν είχε ευχάριστο φινάλε. Λόγω του ότι σε έναν αγώνα κόντρα στην Γουέστ Χαμ (3-3), ο Γάλλος επιθετικός βρήκε δίχτυα δύο φορές και πανηγύρισε με μία συγκεκριμένη χειρονομία, την λεγόμενη «quenelle» που θεωρείται ως αντισημιτική, προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων και την αγγλική ομοσπονδία να τον τιμωρεί με πέντε αγωνιστικές αλλά και την ομάδα του να τερματίζει το συμβόλαιό του. 

 

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0