Football Talk

Τρέλα από τους οπαδούς της Άιντραχτ για τον τελικό: Πάνω από 100.000 τα αιτήματα για ένα «μαγικό χαρτάκι» !

Τρέλα από τους οπαδούς της Άιντραχτ για τον τελικό: Πάνω από 100.000 τα αιτήματα για ένα «μαγικό χαρτάκι» !
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει ενημερώσει ότι πάνω 100.000 αιτήματα εισιτηρίων έχουν γίνει για τον τελικό του Europa League εναντίον της Ρέιντζερς!
Καθώς οι μέρες περνούν και ο τελικός του Europa League πλησιάζει, η ανυπομονησία στις τάξεις των οπαδών των δύο φιναλίστ, της Άιντραχτ και της Ρέιντζερς, ολοένα και μεγαλώνει. Όπως είχε γίνει γνωστό, η κάθε ομάδα θα πάρει από 10.000 εισιτήρια για τον τελικό ωστόσο η ζήτηση είναι φυσιολογικά τεράστια. Εκτός από αυτά, 13.000 αναμένεται να πωληθούν στο ευρύ κοινό ενώ περίπου 4.000 θέσεις θα δοθούν στην UEFA.

Η Άιντραχτ ενημέρωσε ότι έχει δεχθεί πάνω από 100.000 αιτήματα για ένα «μαγικό χαρτάκι»! «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάθε εισιτήριο που είναι διαθέσιμο στην αγορά», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της γερμανικής ομάδας, Χέλμαν Άξελ.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχαμε μεγάλο αριθμό αιτημάτων, αλλά το ενδιαφέρον που είδαμε σε μόλις 48 ώρες είναι γιγάντιο και ξεπερνά οτιδήποτε είχαμε φανταστεί. Γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν πολλές απογοητεύσεις. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάθε εισιτήριο που μπορούμε να πάρουμε».

www.bnsports,gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0