Football Talk

Ράνγκνικ: «Συγνώμη στους οπαδούς μας που ήρθαν στο Μπράιτον – Ντροπιαστική ήττα»

Ράνγκνικ: «Συγνώμη στους οπαδούς μας που ήρθαν στο Μπράιτον – Ντροπιαστική ήττα»

Δίχως να κρύψει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ραλφ Ράνγκνικ ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας που ταξίδεψαν στο Μπράιτον.

Μαύρη η χθεσινή (7/5) μέρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς είδε τη Μπράιτον να την διασύρει με 4-0 (!) στο Άμεξ και να την θέτει εκτός Champions League για του χρόνου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πάνε από το κακό στο χειρότερο και ο Ραλφ Ράνγκνικ δεν κρύφτηκε από την κατάσταση. Παραδέχθηκε το πόσο ντροπιαστική ήττα δέχθηκε η ομάδα του ενώ ζήτησε και συγνώμη από τους οπαδούς που βρέθηκαν εκεί.

Αναλυτικά είπε: «Είναι σημαντικό να ζητήσουμε συγγνώμη από τους υποστηρικτές μας που ήρθαν από το Μάντσεστερ στο Μπράιτον. Ήταν μια τραγική εμφάνιση. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν ήταν αρκετό. Μπορούμε μόνο να ζητήσουμε συγγνώμη για αυτήν την απόδοση και την ταπεινωτική ήττα.

Απλώς δεν ήμασταν αρκετά καλοί από την αρχή μέχρι το τέλος. Η απόδοση δεν ήταν μόνο κακή, ήταν εξαιρετικά κακή. Ήταν μια ταπεινωτική ήττα και ακόμη περισσότερο για μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είναι μόνο ότι χάνεις 4-0, ήταν και ο τρόπος που παίξαμε και αυτό είναι απλώς απαράδεκτο, πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0