Football Talk

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η FA θεωρεί προσβλητικό το «It’s coming home» και σκέφτεται να το αποσύρει

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η FA θεωρεί προσβλητικό το «It’s coming home» και σκέφτεται να το αποσύρει
Το αγαπημένο σύνθημα των Άγγλων οπαδών κινδυνεύει με… λογοκρισία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με την FA να θεωρεί πως είναι προσβλητικό προς τις άλλες χώρες.

Ένα σύνθημα-ύμνος για τους Άγγλους οπαδούς, το «It’ s coming home», μπορεί να μην ακουστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ! Η FA ανακοίνωσε πως το θεωρεί προσβλητικό για τις υπόλοιπες χώρες και σκέφτεται σοβαρά την απόσυρσή του.

Οι φίλοι των «Τριών Λιονταριών» θέλουν με αυτόν τον τρόπο να δείξουν πόσο θέλουν το βαρύτιμο τρόπαιο να επιστρέψει στην Αγγλία. Σύμφωνα με την Sun, όμως, το σύνθημα βρίσκει πολλούς επικριτές στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Όπως αναφέρει:

«Η FA αφουγκραζόταν πάντοτε τα αρνητικά στοιχεία του τραγουδιού, δίνοντας έμφαση στο ότι πρόκειται απλά για ένα τραγούδι ελπίδας. Ωστόσο, υπάρχει η αίσθηση ότι ίσως είναι η ώρα να αλλάξει αυτό.

Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και μία τεράστια ευκαιρία στο Κατάρ, συνεπώς ίσως είναι καλύτερο να κοιτάξουμε μπροστά αντί για πίσω. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν συμπεριλαμβάνεται στην αντιπαράθεση, αλλά ίσως να έχει κι εκείνος ανάμικτες αναμνήσειος από το 1996 αφού έχασε το καθοριστικό πέναλτι που μας πέταξε νοκ-άουτ από τα ημιτελικά.

Το Sweet Caroline έγινε τεράστιο hit στο περασμένο Euro και είναι το υποψήφιο για να γίνει ο ανεπίσημος ύμνος της εθνικής μας. Δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, αλλά είναι εξαιρετικό τραγούδι που σε κάνει να νιώθεις όμορφα και δεν βγάζει κανέναν αρνητισμό».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0