Football Talk

Σαλάχ: «Θέλω την Ρεάλ στον τελικό» (video)

Σαλάχ: «Θέλω την Ρεάλ στον τελικό» (video)

Σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League, ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποκάλυψε την προτίμησή του για τον αντίπαλο που θέλει να βρει απέναντί του στο Παρίσι.

Φυσικά, ο Αιγύπτιος σταρ δεν έχει ξεχάσει την ήττα των «κόκκινων» στον τελικό του 2018 από την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και τον τραυματισμό που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει νωρίς εκείνο το ματς, για αυτό θέλει να πάρει ρεβάνς από την «Βασίλισσα».

«Θέλω την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό. Μας κέρδισαν ήδη σε έναν, οπότε ας παίξουμε τη ρεβάνς», ήταν τα λόγια του Σαλάχ.

Φυσικά, ο «Φαραώ» δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Ανέφερε ότι όλη η ομάδα είναι χαρούμενη για την πρόκριση, αλλά πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στη συνέχεια.

«Τρεις τελικοί Champions League σε πέντε χρόνια. Ουάου. Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι στα αποδυτήρια. Πανηγυρίζουμε σήμερα και απολαμβάνουμε τις στιγμές, αλλά από αύριο πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Τότεναμ. Το ματς με την Βιγιαρεάλ ήταν πολύ δύσκολο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην ανάπαυλα ο Κλοπ μας μίλησε. Μιλήσαμε και μεταξύ μας. Είμαστε κορυφαία ομάδα και ξέραμε ότι μπορούμε να επιστρέψουμε. Ο Κλοπ όλο μιλούσε και φώναζε στο ημίχρονο!».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0