Football Talk

Κρίσταλ Πάλας – Λιντς Γιουνάιτεντ 0-0: Κακό θέαμα και «λευκή» ισοπαλία στο Λονδίνο (video)

Κρίσταλ Πάλας – Λιντς Γιουνάιτεντ 0-0:  Κακό θέαμα και «λευκή» ισοπαλία στο Λονδίνο (video)

Σε ένα κακό παιχνίδι στο Λονδίνο, η Κρίσταλ Παλας, «κόλλησε» στο 0-0 με τη Λιντς, με την ομάδα του Τζέσι Μάρτς, να παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Βαθμούς και εντυπώσεις, μοιράστηκαν στο Σέλχαστ Παρκ, Κρίσταλ Πάλας και Λιντς Γιουνάιτεντ, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι στο Λονδίνο ήταν αρκετά κακό, με τους γηπεδούχους να μην είναι ιδιαίτερα αγχωμένοι, αφού έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Premier League και τους φιλοξενούμενους του Τζέσι Μαρτς, να παραμένουν κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

To πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά συγκρατημένες, έχοντας στο μυαλό τους την αμυντική τους λειτουργεία. Η πρώτη σημαντική στιγμή της αναμέτρησης, άνηκε στην Κρίσταλ Πάλας μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Κλάιν να ψάχνει με μια βαθιά μπαλιά τον Ματετά που πρόλαβε στην έξοδο τον Μελιέ, πλάσαρε, όμως η πορεία της μπάλας ανακόπηκε λίγο πριν τη γραμμή από τον Άιλινγκ, Ο ρυθμός του αγώνα, λίγο αργότερα ανέβηκε με τις δύο αντιπάλους να κυκλοφορούν τη μπάλα. Στο 15’, η Κρίσταλ Πάλας, λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Ο Γκάλαχερ, βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Αγιού, ο οποίος εισχώρησε στην περιοχή της Λιντς, γύρισε στον Έζε που με προβολή, κατάφερε να αστοχήσει, στέλνοντας τη μπάλα λίγο έξω. Στο 27Ο λεπτό, η Λιντς έκανε αισθητή την παρουσία της στο «Σέλχαστ Πάρκ», όταν μετά από κόρνερ του Χάρισον, ο Κούπερ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Γκουαϊτα.

Στο 33’ ο Έζε εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά για την Πάλας, ο Ματετά πήρε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα κατέληξε επάνω στον Μελιέ. Από εκείνο το σημείο και μετά, η απόδοση των δύο ομάδων, έπεσε, με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

e5343adaf8c03b54550044eccb456f3eo2.jpg


Στην επανάληψη, ο Τζέσι Μαρτς, αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Ματέουζ Κλιχ με τον Κοχ, θέλοντας να αλλάξει το build up, από την άμυνα. Στο 50’ η ένταση ανέβηκε με τον Ντάνιελ Τζέιμς, να μαρκάρει σκληρά τον Γουόρντ και να δέχεται την κίτρινη κάρτα και το Ραφίνια να αναλαμβάνει χρέη πυροσβέστη, αποσοβώντας το επεισόδιο. H Kρίσταλ Πάλας στο 53ο λεπτό, ζήτησε πέναλτι, όταν ο Ζαχά ανατράπηκε στην περιοχή από τον Άιλινκ, με τον διαιτητή της αναμέτρησης Nτάρεν Ίνγκλαντ, να μην συγκινείται, διατάζοντας τη συνέχεια του αγώνα.

Στο 65’ η Κρίσταλ Πάλας απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Εζέ να μπαίνει από τα αριστερά στην περιοχή της Λιντς, βρίσκοντας στο πρώτο δοκάρι τον Ματετά, ο οποίος έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Οι γηπεδούχοι, στο 78’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από ακόμα μια στημένη φάση, η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή στον Γκάλαχερ, που σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μελιέ. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από ατομική ενέργεια του Ραφίνια, η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή στον Γκέλχαρντ που σούταρε, στο κέντρο της εστίας, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει τον Γκουαϊτα. Στην αμέσως επόμενη φάση, η Κρίσταλ Πάλας, έχασε ακόμη μια ευκαιρία και μάλιστα διπλή, με τον Ολίσε, να σουτάρει μέσα από την περιοχή και το Μελιέ, να λέει «όχι» δύο φορές.

Οι δύο ομάδες, δεν κατάφεραν να απειλήσουν αισθητά η μια την εστία της άλλης μέχρι το τέλος της αναμέτρησης κι έτσι το 0-0, ήταν το τελικό αποτέλεσμα.



Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Kρίσταλ Πάλας ( Πατρίκ Βιεϊρά): Γκουαϊτα, Κλάιν, Γκουεχί, Άντερσεν, Γουόρντ, Μακάρθουρ, Γκάλαχερ, Εζέ (79’ Σλουπ), Αγιού (67’ Ολίσε), Ζαχά, Ματετά (85’ Μπεντέκε)

Λιντς Γιουνάιτεντ (Τζέσι Μαρτς): Mελιέ, Άιλινγκ, Γιορέντε, Κούπερ, Ντάλας, Φίλιπς,Κλιχ (46’ Κοχ), Ροντρίγο (74’ Γκέλχαρντ), Ραφίνια, Χάρισον, Τζέιμς (58’ Σ. Γκρίνγουντ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0