Football Talk

Youth League: Παράσταση για έναν ρόλο από τη Σάλτσμπουργκ και ο τελικός του 2017 κόντρα στην Μπενφίκα παίζει σε... επανάληψη!

Youth League: Παράσταση για έναν ρόλο από τη Σάλτσμπουργκ και ο τελικός του 2017 κόντρα στην Μπενφίκα παίζει σε... επανάληψη!
Η Σάλτσμπουργκ συνέτριψε με 5-0 (22/04) την Ατλέτικο Μαδρίτης στα ημιτελικά του Youth League και «τσέκαρε» το εισιτήριό της για τον τελικό της Δευτέρας (25/04, 19:00) κόντρα στην Μπενφίκα, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στο Colovray Sports Centre της Νιόν!
Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους «πιτσιρικάδες» της Σάλτσμπουργκ, ώστε να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης επικρατώντας με 5-0 (22/04) και να εξασφαλίσουν πως μετά από πέντε χρόνια, η ομάδα τους θα ξαναβρεθεί στον τελικό του Youth League! Μάλιστα, εκεί θα βρει τον ίδιο αντίπαλο, την Μπενφίκα, ελπίζοντας να κατακτήσει -όπως και τότε- τον τίτλο!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους Αυστριακούς, αφού μόλις στο 15ο λεπτό ευτύχησαν να προηγηθούν με το μεγάλο τους αστέρι, Ρόκο Σίμιτς, γιο της άλλοτε δόξας του κροατικού ποδοσφαίρου, Ντάριο.

Δεκατρία λεπτά αργότερα, από την «άσπρη βούλα», ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα «ασφαλείας» στην ομάδα του, γράφοντας το 2-0!

Τα πάντα τελείωσαν πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, αφού στο 44ο λεπτό, ο Κάμερι διαμόρφωσε το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. 

Οι «μηχανές» των Αυστριακών, όπως ήταν λογικό, έσβησαν για λίγο, αλλά οι ανήμποροι να αντιδράσουν παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης, δέχθηκαν ακόμα δύο τέρματα. 

Αρχικά, ο Σαχίν ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, γράφοντας το 4-0 στο 67', ενώ ο Ντιακιτέ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, βάζοντας το «κερασάκι» στην τούρτα για τη Σάλτσμπουργκ.

Πλέον, όλα θα κριθούν τη Δευτέρα (25/04, 19:00) όπου σε ένα άτυπο repeat του μεταξύ τους τελικού εν έτει 2017, οι Αυστριακοί θα προσπαθήσουν να δώσουν το ίδιο φινάλε με τότε, κόντρα στην Μπενφίκα, όταν και επικράτησαν με 2-1, κατακτώντας τον πρώτο τους και μοναδικό ως σήμερα, τίτλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ρικάρντο Γκαρσία): Ιτούρμπε, Ρολδάν, Ναβάρο (46' Γκονζάλες), Καμαρά, Κωστής, Μπάριος, Γκισμέρα (70' Βαλδέρα), Σεράνο (70' Ρικόι), Κοράλ (46' Βιλάν), Μαρτίν (34' Ντένια), Ελ Τζεμπάρι

Σάλτσμπουργκ (Ρένε Αουφχάουζερ): Στέισκαλ, Ατιάμπου, Μπαϊντού, Βάλνερ, Ιμπερτσμπέργκερ (53' Χάλβαχτς), Αγκιέκουμ (73' Μοσβίτσερ), Κάμερι (61' Γιάνο), Σαχίν (73' Μπέρκι), Χόφερ (53' Πέγιαζιτς), Ντιακιτέ, Σίμιτς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0