Football Talk

Ηχητικά που «καίνε» τον Πικέ - Παρακαλούσε να πάει στους Ολυμπιακούς του Τόκιο!

Ηχητικά που «καίνε» τον Πικέ - Παρακαλούσε να πάει στους Ολυμπιακούς του Τόκιο!

Ηχητικά ντοκουμέντα από συνομιλίες του Ζεράρ Πικέ με τον πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες έφερε στο «φως» το «El Confidencial».

Λίγες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Πικέ πήρε λεφτά για να διοργανωθεί το Σούπερ Καπ στο Ριάντ, ήρθαν στην επιφάνεια ηχητικά όπου ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός φαίνεται να ζητούσε απεγνωσμένα από τον Λουίς Ρουμπιάλες να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

«Πρέπει να μου το κάνεις αυτό, Ρούμπι, εσύ πρέπει να το κάνεις για μένα, διάολε. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ήταν τα λόγια του Πικέ, ο οποίος βέβαια είχε αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα το 2018 και ήθελε ο πρόεδρος να μεσολαβήσει για την επιστροφή του.

Μια επιστροφή που φαίνεται να επιθυμούσε και ο Σέρχιο Ράμος, με τον Πικέ ωστόσο να τον «θάφει». 

«Γνωρίζεις κάτι γι' αυτό;» ήταν η ερώτηση του Πικέ στον Ρουμπιάλες, ο οποίος απάντησε, «Δεν έχω ιδέα. Με ξάφνιασε η είδηση. Σήμερα ήμουν με τον Ράμος. Δεν νομίζω να είναι αλήθεια».

Τελικά μερικές ημέρες μετά ο Ρουμπιάλες επικοινώνησε ξανά με τον Πικέ και τον ενημέρωσε ότι ο Ράμος ήθελε να βρεθεί κι αυτός στο Τόκιο, με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να απαντά επικριτικά, «Ναι, είναι πολύ στο στυλ του Ράμος αυτό που έγινε. Πρώτα να διαρρέει κάτι για να ασκήσει έτσι πίεση».

Βέβαια, ούτε ο Πικέ, ούτε ο Ράμος συμπεριλήφθηκαν εν τέλει στην αποστολή της Εθικής Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Λουίς ντε λα Φουέντε να μην ενδίδει στις πιέσεις τους.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0