Football Talk

Σπαλέτι: «Μετανιώνω που είχα πει στους παίκτες μου να είναι καλοί με τους διαιτητές»

Σπαλέτι: «Μετανιώνω που είχα πει στους παίκτες μου να είναι καλοί με τους διαιτητές»

Παράπονα από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι μετά από την ισοπαλία της Νάπολι με την Ρόμα (1-1), με τον προπονητή των «παρτενοπέι» να δηλώνει μετανιωμένος που είπε στους παίκτες του να… φέρονται καλά στους διαιτητές!

Στο 1-1 έμειναν Νάπολι και Ρόμα, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να δέχεται το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Οι Ρωμαίοι μάλιστα έπαιζαν και με δέκα παίκτες.

Η ισοπαλία αυτή δημιούργησε πρόβλημα στην «μάχη» του πρωταθλήματος για την Νάπολι. Μετά την αναμέτρηση ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, ανέφερε πως οι διαιτητές δεν αφήνουν την ομάδα του να κυνηγήσει νίκες, λόγω ενός πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ζανιόλο.

Ο Σπαλέτι δεν έδωσε άμεση απάντηση στον Πορτογάλο, αλλά σχολίασε: «Δεν θέλω να πω κάτι για το δικό του σχόλιο, αλλά μετανιώνω που είχα πει στους παίκτες μου στο ξεκίνημα της σεζόν να είναι καλοί με τους διαιτητές και να μην υψώνουν τη φωνή τους. Έρχεται ο κάθε αντίπαλος και συμπεριφέρεται και φωνάζει και απαιτεί παραβάσεις. Το λέω γενικά, όχι μόνο για το ματς με την Ρόμα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0