Football Talk

Πυρά Μουρίνιο προς τους διαιτητές: «Σήμερα φαινόταν πως δεν είχαμε το δικαίωμα να νικήσουμε»

Πυρά Μουρίνιο προς τους διαιτητές: «Σήμερα φαινόταν πως δεν είχαμε το δικαίωμα να νικήσουμε»
Έντονα τα παράπονα του Ζοζέ Μουρίνιο αναφορικά με την διαιτησία του Νάπολι - Ρόμα.
Χαρακτηριστικά έκανε λόγο για στέρηση της ελπίδας για νίκη ενώ πέταξε σπόντες για εύνοια στις διεκδικήτριες ομάδες της Serie A.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Υπάρχουν ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Εμείς δεν είμαστε τέτοια, αλλά έχουμε ακόμα το δικαίωμα να παίξουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε παιχνίδια. Σήμερα φαινόταν ότι δεν είχαμε αυτό το δικαίωμα να παίξουμε για να κερδίσουμε αυτό το ματς.

 

Διάβασα επίσης κάτι που γράφτηκε από κάποιον υπεύθυνο που είπε ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί εάν οι διαιτητές κάνουν λάθη εναντίον των τριών που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Λοιπόν, λέω ότι το πρωτάθλημα μπορεί επίσης να κριθεί εάν γίνουν λάθη υπέρ των ομάδων που αγωνίζονται για το πρωτάθλημα.

Μας φαινόταν αδύνατο να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι σήμερα. Δεν θέλω να πω πολλά, αλλά ο κύριος Ντι Πάολο, για να μην αναφέρω τον Ντι Μπέλο μερικές φορές, ένιωθα ντροπή που ήμουν εκεί σε αυτή τη γραμμή", ανέφερε μεταξύ άλλων ο "Special One" για τη διαιτησία.

Όταν ρωτήθηκε για τις περιπτώσεις που αδικήθηκε η ομάδα του: "Θέλετε δύο, τρεις ή περισσότερες; Θα σας πω τρεις. κόκκινη στον Ζανόλι, σε οποιαδήποτε άλλο πρωτάθλημα θα είχε δει τη δεύτερη κίτρινη στο πρώτο ημίχρονο.

Δεύτερον, το πέναλτι που δεν δίνεται στον Ζανιόλο. Ναι, ο τερματοφύλακας βρίσκει πρώτος την μπάλα, αλλά μετά από αυτό ο Τζανιόλο ήταν μέσα στη φάση και έπεσε. Υπάρχουν πολλά, αλλά θα σταματήσω εδώ".

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0