Football Talk

Νάπολι – Ρόμα 1-1: Έσωσε το αήττητο σερί των «τζιαλορόσι» ο Ελ Σαράουι! (video)

Νάπολι – Ρόμα 1-1: Έσωσε το αήττητο σερί των «τζιαλορόσι» ο Ελ Σαράουι! (video)

Χτύπησαν ξανά στο τέλος οι Ρωμαίοι και άφησαν… εκτός διεκδίκησης του Scudetto την Νάπολι (1-1). Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο Derby del Sole

 

Στην πρώτη αναμέτρηση της ημέρας (18/4) για την Serie A η Νάπολι δεν κατάφερε να επικρατήσει  επί των Ρωμαίων παρά το 1-0, αφού ο Στέφαν Ελ Σαράουι σκόραρε στο 90+1’ για να διευρύνει το αήττητο της ομάδας του στο ιταλικό πρωτάθλημα σε 12 αγώνες. 

 

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ουσιαστικά με το ανόητο πέναλτι του Ροζέρ Ιμπάνιεζ στον Ίρβινγκ Λοσάνο στο 9ο λεπτό. Με τον Λορέντσο Ινσίνιε να νικάει τον Ρουί Πατρίσιο και να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Δέκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχου άνοιξαν και δεύτερο γκολ με τον Μεξικανό να εκτελεί στην κλειστή γωνία του Πατρίσιο, όμως ο Πορτογάλος έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ. 

Έκτοτε, η Ρόμα έκανε δοκάρι στο 40ο λεπτό με τον Βίκτορ Οσιμέν που πήγε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λορέντσο Πελεγκρίνι. Ενώ ο Νίκολα Ζαλέφσκι στο 45ο λεπτό βρέθηκε στη περιοχή μετά από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Άλεξ Μερέτ.  

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ήταν πολύ κυνικές με τους «τζιαλορόσι» όμως να χάνουν τεράστια ευκαιρία με τον Τάμι Έιμπραχαμ στο 60ο λεπτό, ύστερα από πολύ ωραία σέντρα του Ρικ Κάρσντορπ. Επίσης παρόμοια ευκαιρία είχε και ο Τζιανλούκα Μαντσίνι στο 65ο λεπτό. Μάλιστα στο 77’ ο Ζανιόλο νικήθηκε σε τετ-α-τέτ από τον Μερέτ με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για πέναλτι. Μέχρις ότου, ο Στέφαν Ελ Σαράουι να έρθει σαν από μηχανής θεός για να ισοφαρίσει στο 90+1’ και να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του. 

Οι ενδεκάδες:

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μερέτ, Ζανόλι, Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Ρουί, Λομπότκα (57’ Ζιελίνσκι), Ανγκισά, Φαμπιάν (68’ Ντέμε), Λοσάνο (68’ Ελμάς), Ινσίνιε (83’ Ζεσούς), Οσιμέν (83’ Μέρτενς)

Ρόμα (Ζοζέ Μουρίνιο): Πατρίσιο, Μαντσίνι (84’ Πέρεθ), Σμόλινγκ, Ιμπάνιες, Κάρσντορπ, Ζαλέφσκι (75΄Ελ Σαράουι), Κριστάντε (46’ Μικιταριάν), Ολιβέιρα (75’ Βερετού), Πελεγκρίνι, Ζανιόλο (86’ Αφένα-Τζιάν), Έιμπραχαμ

Φοίβος Πεφάνης 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0