Football Talk

Τσούμπερ: «Αυτό είναι το κύριο πρόβλημά μας»

Τσούμπερ: «Αυτό είναι το κύριο πρόβλημά μας»

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Η ΑΕΚ κέρδισε τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, αν και στο τέλος… λαχτάρισε. Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε στη ΝΟVA τόσο γι’ αυτή τη νίκη, όσο και για την αγωνιστική εικόνα της Ένωσης, με τον Ελβετό να σημειώνει πως το βασικό πρόβλημα της ΑΕΚ είναι πως πληρώνει τα λάθη της και δεν κρατάει μπάλα.

Αναλυτικά ο Τσούμπερ είπε στη ΝΟVA:

Για τη φανέλα που έδωσε στον μικρό μετά το ματς;

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να κάνεις ένα παιδί χαρούμενο. Υπήρξα κι εγώ παιδί. Πήγαινα στο γήπεδο και έβλεπα παίκτες».

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ;

«Δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα παιδιά, που γνώριζαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Εγώ προσωπικά νιώθω ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε αγώνα».

Αν υπήρχε άγχος μέσα στο παιχνίδι, λόγω της ανάγκης που είχε να πάρει τη νίκη;

«Έχει συμβεί αρκετές φορές να δεχόμαστε γκολ ή να χαλαρώνουμε όταν σκοράρουμε. Όταν κάνουμε 20-25 λεπτά καλής περιόδου γενικά χαλαρώνουμε. Σήμερα δεν ήταν τόσο το άγχος. Πρέπει να μάθουμε να… ξεκουραζόμαστε, αλλά με την κατοχή της μπάλας. Δεν το κάναμε σήμερα. Και γενικά δεν το έχουμε κάνει και σε άλλα ματς».

Αν τον αγχώνει ότι δεν σκοράρει συχνά στα τελευταία παιχνίδια;

«Μου αρέσει να σκοράρω. Μου αρέσει να δίνω ασίστ. Είναι από τη φύση μου ως ποδοσφαιριστής. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ένας εξτρέμ δεν είναι να κάθετε στα άκρα και να κάνει σέντρες, αλλά να βοηθάει και στο σκοράρισμα».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ άργησε να κάνει νίκη στα play off και μάλιστα δεν έχει κερδίσει στην έδρα της;

«Το κύριο πρόβλημά μας είναι ότι πληρώσαμε τα λάθη μας. Ήμασταν καλύτεροι για 80λεπτά και ο αντίπαλος πήρε αποτέλεσμα. Πρέπει όταν σκοράρουμε να έχουμε μετά υπομονή. Να έχουμε κατοχή, να τρέξουμε τον αντίπαλο. Έτσι όχι μόνο κουράζετε ο αντίπαλος, αλλά έχουμε τη μπάλα για να βρούμε και δεύτερο γκολ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0