Football Talk

Τσάβι για τον αποκλεισμό από την Άιντραχτ: «Ήταν μια μοιραία βραδιά από κάθε άποψη, δεχθήκαμε αντικείμενα από Γερμανούς οπαδούς»

Τσάβι για τον αποκλεισμό από την Άιντραχτ: «Ήταν μια μοιραία βραδιά από κάθε άποψη, δεχθήκαμε αντικείμενα από Γερμανούς οπαδούς»
Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στην παρουσία των οπαδών της Άιντραχτ, τονίζοντας ότι η αποστολή των Καταλανών δέχθηκε αντικείμενα από τους Γερμανούς οπαδούς, κατά την αναχώρησή της από το ξενοδοχείο.
Ο Τσάβι σε δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της περασμένης εβδομάδας ενώ σχολίασε και την ισχυρή παρουσία των Γερμανών οπαδών στη Βαρκελώνη, τονίζοντας πως η αποστολή του συλλόγου δέχθηκε αντικείμενα, ενώ ακόμα και οι παίκτες του ένιωθαν ότι έπαιζαν μακριά από την έδρα τους.


«Είχα κακό προαίσθημα από την αρχή. Μόλις φύγαμε από το ξενοδοχείο, μας πετούσαν αντικείμενα. Όταν σας συμβαίνει αυτό στο σπίτι σας, νιώθετε ότι σας έχουν κλέψει με κάποιο τρόπο. Οι οπαδοί τους πετούσαν τα πάντα στο λεωφορείο μας, δεν μπορούσαμε να μπούμε στο γήπεδο από τη συνηθισμένη διαδρομή. Είδαμε πολλούς οπαδούς της Άιντραχτ, κάτι που δεν το περιμέναμε. Στο ματς δεχθήκαμε πέναλτι στα πρώτα λεπτά. Ήταν μια μοιραία βραδιά από κάθε άποψη, αθλητική και θεσμική. Η βραδιά ξεκίνησε άσχημα και τελείωσε άσχημα.

Ξέραμε ότι θα μπορούσε να συμβεί. Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε έναν τίτλο αυτή τη σεζόν, τώρα θα παλέψουμε για τη La Liga ακόμα κι αν είναι πολύ δύσκολο. Είμαι περήφανος για το πώς αγωνιστήκαμε, για τη συμπεριφορά, αλλά πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0