Football Talk

Μπάγερν: Απειλές κατά της ζωής του Σαλιχάμιτζιτς και της οικογένειάς του

Μπάγερν: Απειλές κατά της ζωής του Σαλιχάμιτζιτς και της οικογένειάς του

Σε συνέχεια του αποκλεισμού της Μπάγερν από τη Βιγιαρεάλ στα προημιτελικά του Champions League, ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και η οικογένεια του δέχτηκαν απειλές κατά της ζωής τους από ανεγκέφαλους οπαδούς!

Θλιβερά περιστατικά που δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο αποκάλυψε η γυναίκα του αθλητικού διευθυντή της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, Έσθερ Κοπάδο. Ο αποκλεισμός από την Βιγιαρεάλ έφερε γκρίνια στις τάξεις των Βαυαρών, με μερικούς να ξεπερνούν τα όρια και να επιτίθονται λεκτικά στον Βόσνιο και την οικογένεια του.

Η γυναίκα του, Έσθερ, αποκάλυψε τα μηνύματα που δέχτηκε, σχολιάζοντας: «Απειλές θανάτου; Σοβαρά; Τι δικαίωμα έχουν μερικοί να επιτίθενται στην οικογένειά μας με έναν τέτοιο τρόπο; Έτσι κάνουν οι οπαδοί; Λυπάμαι για αυτούς».

Συγκεκριμένα οι απειλές ανέφεραν: «Εάν ο Σαλιχάμιτζιτς δεν αφήσει την Μπάγερν, θα χρησιμοποιήσουμε τα μαχαίρια πάνω σε εσένα και στο γιο σου». Αντίστοιχα μηνύματα έλαβε και ο γιός τους, Νικ, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά, μιας και είχε λάβει ξανά πριν μερικούς μήνες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0