Football Talk

Ελλάδα – Εσθονία 3-0: Δύο στα δύο με εξαιρετική εμφάνιση!

Ελλάδα – Εσθονία 3-0: Δύο στα δύο με εξαιρετική εμφάνιση!

Η Εθνική Γυναικών επικράτησε ξανά της Εσθονίας με 3-0 για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και με το δύο στα δύο, συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις.

Συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα έδωσε η Εθνική Ελλάδος γυναικών απέναντι στην Εσθονία, με την χώρα μας να επικρατεί με 3-0, έχοντας εξαιρετικά διαστήματα στο παιχνίδι της.

Αναλυτικότερα, στο 19ο λεπτό η Σαρρή νίκησε τη Κορκ σε τετ α τετ και άνοιξε το σκορ για την Εθνική η οποία στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου απώλεσε και άλλες δυο καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα με τις Σαρρή και Κόγγουλη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Εθνική πήρε προβάδισμα με δυο γκολ καθώς στο 48ο λεπτό η Σοφία Κόγγουλη σημείωσε το 2-0 μετά από ασίστ της Παλαμά. Στο 74ο  λεπτό η Πούλιου αξιοποίησε την πάσα της Σαρρή, μπήκε στην περιοχή από αριστερά με ένα όμορφο σλάλομ και πλάσαρε εύστοχα για να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Κάπως έτσι, η Εθνική Γυναικών έφτασε τους 13 βαθμούς στον 9ο όμιλο, στον οποίο βρίσκεται στην 4η θέση. Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής Γυναικών είναι τα δυο τελευταία παιχνίδια του προκριματικού ομίλου στις 2 και 6 Σεπτεμβρίου, με Ουαλία και Γαλλία αντίστοιχα.

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Ελλάδα (Γιώργος Κυριαζής): Χατζηχαρίστου, Μήτκου, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Σιδηρά, Σαρρή (81′ Κοκοτσάκη), Χαμαλίδου (66′ Σπυριδωνίδου), Νεφρού, Μωραϊτου (86′ Πίτσιου), Κόγγουλη (66′ Πούλιου), Παλαμά (66′ Κοτσάκη).

Εσθονία (Σίρζε Ρουπς): Κορκ, Σάουλεπ (79′ Τρέιμπεργκ), Ράαμετ, Μερισάλου, Χιμάνεν, Μπραντ, Τουμ (69′ Ντάουτ), Μπανίκοβα, Τάμικ, Ζλίντνις, Λιλεμάε

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0