Football Talk

Λαπόρτα: «Πάντα ανοιχτή η πόρτα για τον Μέσι, δεν θέλω να βάλω σε κανένα ρίσκο την ομάδα»

Λαπόρτα: «Πάντα ανοιχτή η πόρτα για τον Μέσι, δεν θέλω να βάλω σε κανένα ρίσκο την ομάδα»
Ο Τζοάν Λαπόρτα δήλωσε πως η πόρτα για τον Μέσι θα είναι πάντα ανοιχτή παρόλα αυτά τόνισε πως προτεραιότητα είναι η ομάδα και δεν πρόκειται να θέσει σε κίνδυνο την ευρωστία της, αναφερόμενος και στην περίπτωση Χάαλαντ μεταξύ άλλων.
Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα παραχώρησε δηλώσεις στο ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο «rtve» και μίλησε τόσο για την επιστροφή Μέσι, όσο και για την περίπτωση παραμονής του Ντεμπελέ sτους Μπλαουγκράνα και το ενδεχόμενο μεταγραφής του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Τζοάν Λαπόρτα τόνισε πως η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον «Pulga» ενώ αναφερόμενος στα υπόλοιπα δυο καυτά θέματα που απασχολούν τη Μπάρτσα ξεκαθάρισε πως το μισθολογικό σύστημα απολαβών είναι συγκεκριμένο και δεν προτίθεται να το σπάσει.

Πιο συγκεκριμένα: «Ας μιλήσουμε για τον Μέσι, ας μιλήσουμε (γέλια). Θα ήμουν χαρούμενος αν συνέβαινε η επιστροφή του, κάτι παραπάνω από χαρούμενος. Η πόρτα είναι πάντα ανοικτή γι' αυτόν.» ανέφερε ο Λαπόρτα.

Ενω για τους Ντεμπελέ είπε: «Μου είπαν ότι ο Ντεμπελέ είναι χαρούμενος εδώ στην Μπαρτσελόνα. Θα δούμε τι θα γίνει με το συμβόλαιό του. Έχουμε ένα καθαρό μισθολογικό σύστημα. Ο Αλεμάνι δουλεύει για να δούμε αν θα υπάρξει πιθανή συμφωνία. Είμαστε περήφανοι που εργάζεται υπό τις οδηγίες του Τσάβι.

Δεν θέλω να βάλω σε κανένα ρίσκο την ομάδα αυτή τη στιγμή. Πάντα βάζω τον σύλλογο πάνω απ' όλους και απ' όλα. Δεν θα κάνουμε κάποια μεταγραφή που θα σπάσει το μισθολογικό σύστημά μας.» φωτογραφίζοντας την περίπτωση Χάαλαντ.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0