Football Talk

Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ 0-3: Τρίτο σερί Κύπελλο για τους «κυρίαρχους» Θεσσαλονικείς! (video)

Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ 0-3: Τρίτο σερί Κύπελλο για τους «κυρίαρχους»  Θεσσαλονικείς! (video)

Είναι ο θεσμός του, δεν εξηγείται διαφορετικά! Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στον τελικό απέναντι στον Φοίνικα Σύρου και με το τελικό 3-0, έφτασε στο τρίτο του συνεχόμενο Κύπελλο!

Ένας υπερηχητικός ΠΑΟΚ έκανε την εμφάνισή του απέναντι στον Φοίνικα Σύρου, με τους Θεσσαλονικείς να είναι καταπληκτικοί και να παίρνουν τη νίκη, δυσκολευόμενοι μόνο στο δεύτερο σετ!

Ο ΠΑΟΚ με τα σερβίς του Κουμεντάκη μπήκε από την αρχή δυνατά στον τελικό και κατάφερε να χτίσει προβάδισμα που έφτασε στους έξι πόντους (3-9).

Ο Φοίνικας αντέδρασε και έφερε το σετ στα ίσα με 14-14, αλλά εκεί ο ΠΑΟΚ είχε ξανά τις λύσεις. Οι παίκτες του Καλμαζίδη ξέφυγαν στο σκορ και έφτασαν στην κατάκτηση του σετ με 25-18.

Από εκεί και πέρα όμως, ο Φοίνικας Σύρου βελτιώθηκε πολύ, άρχισε να πιέζει περισσότερο στο μπλοκ και έφερε τον ΠΑΟΚ στα όριά του! Παρακολουθήσαμε ένα εξαιρετικό δεύτερο σετ, που μπορούσε να καταλήξει και στους δύο, αλλά οι παίκτες των τυπικά φιλοξενούμενων, ήταν πιο ψύχραιμοι, εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία τους!


Ο Φοίνικας «άγγιξε» το 27-25, αλλά η τεχνολογία έδειξε… ισοπαλία και εν τέλει οι Θεσσαλονικείς έκαναν το 33-31, ύστερα από άστοχη επίθεση των γηπεδούχων!

Από την στιγμή λοιπόν που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του σε ένα τόσο αμφίρροπο σετ, φαινόταν πως πιθανότατα θα πάρει και το τρόπαιο. Βρέθηκε μπροστά σε όλη την διάρκεια του 3ου σετ, ξεκινώντας μάλιστα και με το εντυπωσιακό 5-0 και το κατέκτησε με 25-19!


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0