Football Talk

Μουντιάλ 2022: Ντέρμπι στους ομίλους ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία - Συναντά τον «Λέβα» ο Μέσι και τον Σουάρες ο Ρονάλντο!

Μουντιάλ 2022: Ντέρμπι στους ομίλους ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία - Συναντά τον «Λέβα» ο Μέσι και τον Σουάρες ο Ρονάλντο!

Γνωστοί έγιναν πριν από μερικά λεπτά οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ, με την κληρωτίδα να έχει… διάθεση!  Γερμανία και Ισπανία τίθενται αντιμέτωπες στους ομίλους, την ώρα που ο Κρίστιαν Έρικσεν συναντά τους Γάλλους και ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον Λουίς Σουάρες, σε γκρουπ με… φαβορί!

Πρόκειται για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα λάβει χώρα τον χειμώνα. Επομένως, η συνθήκη αυτή από μόνη της καθιστά ιδιαίτερη την εν λόγω διοργάνωση, με την κληρωτίδα να έχει διάθεση και να δημιουργεί ενδιαφέροντες ομίλους, για το τουρνουά που θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο στο Κατάρ! Το… πρώτο που θα φιλοξενηθεί στη Μέση Ανατολή!

Δεν γινόταν λοιπόν να μην έχουμε ενδιαφέροντα ζευγάρια! Η Ισπανία συναντά την Γερμανία στον 5ο όμιλο (27 Νοεμβρίου), η Γαλλία θα βρει στον δρόμο της τους Δανούς του Κρίστιαν Έρικσεν, ενώ η Αγγλία είναι το ξεκάθαρο φαβορί στον 2ο όμιλο, παίζοντας και πρώτη φορά στην πρεμιέρα από το Μουντιάλ του 1966!

Παράλληλα, ορατή είναι η πρόκριση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με Ουρουγουάη, Κορέα και Γκάνα, ενώ το πρώτο παιχνίδι του θεσμού είναι ένα όχι και τόσο εμπορικό ματς. Αυτό ανάμεσα στο Κατάρ και το Εκουαδόρ!


Δείτε αναλυτικά τους ομίλους του επικείμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου:

1ος όμιλος: Κατάρ,  Εκουαδόρ, Σενεγάλη, Ολλανδία,

2ος όμιλος: Αγγλία, Ιράν, ΗΠΑ, Ουαλία/Σκωτία ή Ουκρανία

3ος όμιλος: Αργεντινή, Σαουδική Αραβία, Μεξικό, Πολωνία

4ος όμιλος: 4ος όμιλος: Γαλλία, Δανία, Τυνησία, Περού/Αυστραλία/Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

5ος όμιλος: Ισπανία,  Κόστα Ρίκα, Γερμανία,  Ιαπωνία

6ος  όμιλος: Βέλγιο, Κροατία, Μαρόκο, Καναδάς

7ος  όμιλος: Βραζιλία, Ελβετία, Σερβία, Καμερούν

8ος  όμιλος: Πορτογαλία, Γκάνα, Ουρουγουάη, Κορέα

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0