Football Talk

Γαλλία – Νότια Αφρική 5-0: Επίδειξη δύναμης από τους «τρικολόρ»! (video)

Γαλλία – Νότια Αφρική 5-0: Επίδειξη δύναμης από τους «τρικολόρ»! (video)

Σε γιορτή μετέτρεψαν την φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Νότια Αφρική οι Γάλλοι, επικρατώντας με το επιβλητικό 5-0.

Εύκολο έργο είχε η Γαλλία απέναντι στη Νότια Αφρική, παίρνοντας τη νίκη με 5-0 στο πλαίσιο της μεταξύ τους φιλικής αναμέτρησης. Τα βλέμματα έκλεψε για ακόμη μία φορά ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος σκοράροντας δύο γκολ συνέβαλλε στην προσπάθεια της ομάδας του ενώ έγραψε παράλληλα και ιστορία. 

Συγκεκριμένα έγινε ο πρώτος παίκτης της Εθνικής Γαλλίας που έχει σημειώσει τα περισσότερα τέρματα σε 5 διαδοχικά ματς με το εθνόσημο, έχοντας 9! Με αυτόν τον τρόπο ξεπέρασε τον Καρίμ Μπενζεμά που κατείχε μέχρι στιγμής το ρεκόρ, με 7 γκολ.

Λογαριασμό άνοιξε ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν στο 23’, ο οποίος αφού έγινε δέκτης μιας καλής σέντρας του Γκριεζμάν από τα αριστερά και μ’ ένα εκπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή, έγραψε το 1-0.


Λίγο αργότερα ο Ζιρού… ζήλεψε και θέλησε να γράψει και εκείνος το όνομά του στη λίστα τον σκόρερ! Στο 33’ ο 35χρονος πραγματοποίησε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια, «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα και έκανε το 2-0.

Επειδή ένα δεν ήταν αρκετό, ο Εμπαπέ όντας ασταμάτητος διπλασίασε τα τέρματά του! Συγκεκριμένα στο 76’ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι προκειμένου να γράψει το 3-0.

Τελικά το κερασάκι στην τούρτα έβαλε αρχικά Μπεν Γιεντέρ, ο οποίος βρήκε την αντίπαλο της χώρας του με παίκτη λιγότερο και σκόραρε, αφού δέχθηκε την σέντρα του Πογκμπά, ενώ στη συνέχεια ο Γκεντουζί διαμόρφωωσε το τελικό 5-0 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0