Football Talk

Ο Αμπράμοβιτς εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα δηλητηρίασης, μετά από ειρηνευτικές συζητήσεις στο Κίεβο!

Ο Αμπράμοβιτς εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα δηλητηρίασης, μετά από ειρηνευτικές συζητήσεις στο Κίεβο!
Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και δύο Ουκρανοί που συμμετείχαν σε ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις στο Κίεβο, εμφάνισαν έντονα, αλλά και ύποπτα συμπτώματα δηλητηριάσης στις αρχές του μήνα!
Ένα δημοσίευμα ήρθε να βάλει «φωτιά»! Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, αλλά και δύο Ουκρανοί που συμμετείχαν στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις της χώρας με τη Ρωσία, φέρεται πως δηλητηριάστηκαν στις αρχές του Μαρτίου, μετά από μια συνάντηση στην ουκρανική πρωτεύουσα του Κιέβου. Υπενθυμίζεται πως ο Ρώσος ολιγάρχης ενεργούσε εκεί ως «ειρηνοποιός» στον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Wall Street Journal, και οι τρεις τους εμφάνισαν συμπτώματα που περιελάμβαναν κόκκινα μάτια, επώδυνο δάκρυ, καθώς και ξεφλούδισμα του δέρματος στα πρόσωπα και τα χέρια τους.

Αναλυτές της Bellingcat επιβεβαίωσαν ότι τρία μέλη της αντιπροσωπείας -συμπεριλαμβανομένου του Αμπράμοβιτς- που συμμετείχαν στις ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας στις 3 Μαρτίου παρουσίασαν «συμπτώματα που συνάδουν με τη δηλητηρίαση με χημικά όπλα».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0