Football Talk

Ιρλανδία – Βέλγιο 2-2: Ο Μπράουν μίλησε στο τέλος και «σφράγισε» την ισοπαλία! (video)

Ιρλανδία – Βέλγιο 2-2: Ο Μπράουν μίλησε στο τέλος και «σφράγισε» την ισοπαλία! (video)

Με τον Μπράουν να βρίσκει δίχτυα στο 88’, Ιρλανδία και Βέλγιο έμειναν στο 2-2 σ’ ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δις!

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Ιρλανδία και Βέλγιο, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων φιλικών αναμετρήσεων κατά τη διάρκεια της διακοπής των πρωταθλημάτων. Ένα ματς στο οποίο αμφότερες οι ομάδες ήταν αρκετά ενεργές στο επιθετικό μέρος, με τα γκολ και τις ωραίες ευκαιρίες να μην λείπουν καθόλου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το Βέλγιο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα από νωρίς. Στο 12ο λεπτό ο Μπατσουαγί έγινε δέκτης της μπάλας, εισέβαλλε στην περιοχή και μ’ ένα πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα ο σκόρερ σημείωσε και μια εξαιρετικά σημαντική ευκαιρία προκειμένου να διπλασιάσει τα τέρματά του! Συγκεκριμένα στο 24’, αφού εξασφάλισε λίγο χώρο, δοκίμασε το πόδι του στην άκρη της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι.

Η Ιρλανδία, ωστόσο, δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει. Στο 35’ η μπάλα έφτασε στον Ογκμπένε, έπειτα από την απομάκρυνση της άμυνας, ο οποίος με ένα εντυπωσιακό γυριστό έφερε το ματς στα ίσα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν τον χρόνο να περάσει και κατάφεραν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα, αυτή τη φορά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 58’ ο Βανάκεν έπειτα από την εκτέλεση του φάουλ πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και με ωραία κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Τελικά τη μπουκιά από το στόμα των Βέλγων έμελλε να κλέψει ο Μπράουν. Στο 88’ ήταν σειρά του να πιάσει νέα κεφαλιά, γεγονός που έκανε και έγραψε έτσι το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ (Κένι): Κέλεχερ, Κόλμαν, Ντάφι, Ίγκαν, Ντόχερτι, Κάλεν, Χέντρικ (76’ Μπράουν), ΜακΚλιν (80’ Μάνινγκ), Ογκμπένε, Νάιτ (76΄Κιν), Ρόμπινσον (90+2’ Πάροτ)

ΒΕΛΓΙΟ (Μαρτίνεθ): Μινγκολέ, Θίατ (75’ Μανγκαλά), Μπογιατά, Ντεναγιέρ, Αζάρ, Τίλεμανς, Ντεντόνκερ, Σαλεμάκερς (46’ Φόκετ), Βανάκεν, Ντε Κετελάερε (75’ Γιανουζάι), Μπατσουαγί (83’ Μπεντεκέ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0