Football Talk

Ποτσετίνο: «Θα δούμε αν θα μείνω μετά το τέλος της σεζόν»

Ποτσετίνο: «Θα δούμε αν θα μείνω μετά το τέλος της σεζόν»

Αμφίβολο δείχνει το μέλλον του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον ίδιο να το παραδέχεται στην συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Μονακό.

Ο αποκλεισμός από την Ρεάλ Μαδρίτης έχει φέρει (ακόμα περισσότερους) τριγμούς στο εσωτερικό της Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν λίγες οι φήμες που κάνουν λόγο για ολική ανανέωση στο τέλος της σεζόν.

Ο Μαούριτσιο Ποτσετίνο βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση από όλους, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου μετά την αποτυχία να συνεχίσει η ομάδα στο Champions League. Ο ίδιος, μάλιστα, έδειξε το πόσο αβέβαιο είναι το μέλλον του στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Μονακό.

Συγκεκριμένα, είπε: «Σκέφτομαι το σήμερα και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να τελειώσω τη σεζόν καλά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα πρέπει να καθίσουμε με τον σύλλογο και να ανταλλάξουμε ιδέες.

Για να βρούμε την καλύτερη φόρμουλα. Για να δούμε το όραμα, το μέλλον, τις ιδέες, το έργο. Όσον αφορά το μέλλον μου θα τα αναλύσουμε όλα στο τέλος της σεζόν. Θα δούμε αν μείνω. Θα είναι απόφαση του σύλλογο. Πέρα από τη θλίψη και την απογοήτευση, υπάρχει η ενέργεια και το κίνητρο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0