Football Talk

Λίβερπουλ: Κανονικά ο Σαλάχ με Άρσεναλ, όχι όμως και οι Τσιμίκας, Μίλνερ

Λίβερπουλ: Κανονικά ο Σαλάχ με Άρσεναλ, όχι όμως και οι Τσιμίκας, Μίλνερ

Δια στόματος Γιούργκεν Κλοπ έγινε γνωστό πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα δώσει κανονικά το παρόν στο Έμιρεϊτς, όχι όμως και οι Κώστας ΤσιμίκαςΤζέιμς Μίλνερ που έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τους φίλους της Λίβερπουλ, καθώς όπως δήλωσε ο Κλοπ στην συνέντευξη τύπου για τον αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ, ο Σαλάχ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο «Φαραώ» είχε αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση κόντρα στην Μπράιτον, όπου μάλιστα πέτυχε το 20ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Εν τέλει, το χτύπημα φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά ικανό ώστε να κρατήσει τον Αιγύπτιο εκτός αγωνιστικής δράσης.

«Ο Σαλάχ είναι σκληρός. Είχε ένα μικρό χτύπημα, ήμασταν αρκετά τυχεροί με αυτό. Ήταν πρησμένο, επώδυνο, χθες όμως ήταν λίγο λιγότερο πρησμένο, λιγότερο επώδυνο. Τώρα έλαβα το μήνυμα πριν από τη συνέντευξη τύπου ότι είναι έτοιμος να προπονηθεί. Θα δούμε πώς θα είναι», ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.

Έτσι, μοναδικά ονόματα στο απουσιολόγιο της Λίβερπουλ θα είναι αυτά του Κώστα Τσιμίκα και του Τζέιμς Μίλνερ, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ίωση.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0