Football Talk

ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς Πασχαλάκης και Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς Πασχαλάκης και Ολιβέιρα

Επιστροφές για τον ΠΑΟΚ ενόψει του ματς με τη Γάνδη.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης ρεβάνς με τη Γάνδη (17/3, 22:00). Ο «δικέφαλος του βορρά» είδε δύο παίκτες του να επανέρχονται σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Νέλσον Ολιβέιρα.

Η σχετική ενημέρωση:

«Δύο μέρες πριν τη μάχη στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον τελικό κόντρα στη Γάνδη που θα κρίνει τη θέση στους 8 του UEFA Europa Conference League 2021-22.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου δούλεψαν το πρωί της Τρίτης (15.03) στη Νέα Μεσημβρία ενόψει του μεγάλου αγώνα στην Ghelmaco Arena.

To πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και στο φινάλε έπαιξαν οικογενειακό διπλό.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, όπως κι ο Νέλσον Ολιβέιρα, με το ιατρικό δελτίο να περιλαμβάνει μόνο το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη, που ξεκίνησε θεραπείες.

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (16.03) θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας, με την προπόνηση να είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Δικεφάλου, ενώ η ομάδα θα αναχωρήσει το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Βέλγιο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0