Football Talk

Πιθανό το γκρέμισμα του Όλντ Τράφορντ και η μετακόμιση της Γιουνάιτεντ!

Πιθανό το γκρέμισμα του Όλντ Τράφορντ και η μετακόμιση της Γιουνάιτεντ!
Ανάμεσα στις τρεις επιλογές που έχει μπροστά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανακατασκευή του Όλντ Τράφορντ, υπάρχει και το ολοκληρωτικό γκρέμισμα του γηπέδου και η μετακόμιση της ομάδας κάπου αλλού μέχρι να ανεγερθεί το νέο υπερσύγχρονο σπίτι του συλλόγου!

Δύο ήταν οι βασικές ιδέες των ιθυνόντων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφορικά με το Όλντ Τράφορντ και την βελτίωσή του, αλλά σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα επεξεργάζεται και μία περίπτωση που πριν από μερικές ημέρες έμοιαζε διόλου πιθανή!

Αναλυτικότερα, υπάρχει πιθανότητα το γήπεδο όπου μεγαλούργησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καταστραφεί ολοσχερώς, προκειμένου να φτιαχτεί ένα νέο γήπεδο, που θα είναι υπερσύγχρονο και θα την στεγάζει για τις επόμενες δεκαετίες.

Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό στο εμβληματικό Στάδιο των «κόκκινων διαβόλων» θα είναι η μετακόμισή τους κάπου αλλού, πράγμα που ίσως κάνει την Γιουνάιτεντ, να χάσει έστω και προσωρινά, το DNA της, ενώ και πρακτικά δύσκολα θα μπορεί να βρει ένα γήπεδο που θα την φιλοξενεί. Η επιλογή του Γουέμπλεϊ άλλωστε δεν θα βόλευε, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το Έτιχαντ, το οποίο δεν θα της επέτρεπε να χρησιμοποιήσει η Μάντσεστερ Σίτι!

Όσον αφορά τις υπόλοιπες περιπτώσεις, η πρώτη εξ΄ αυτών είναι η ανακατασκευή του South Stand Up του Όλντ Τράφορντ και από τη σιδηροδρομική γραμμή που περνά από πίσω του.

Η δεύτερη είναι να παραμείνει το Στάδιο δομικά άθικτο, αλλά να γίνει μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση των κερκίδων κατά μήκος ολόκληρου του γηπέδου, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες παρακολούθησης των αναμετρήσεων από τους θεατές.

Δημήτρης Μανάκος

Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0