Football Talk

ΑΕΚ: Η συμφωνία με Κριχόβιακ, το ταξίδι στην Αθήνα και η προσπάθεια να παίξει με τον ΠΑΟΚ! (video)

ΑΕΚ: Η συμφωνία με Κριχόβιακ, το ταξίδι στην Αθήνα και η προσπάθεια να παίξει με τον ΠΑΟΚ! (video)
Όλα τα δεδομένα για τη μεγάλη μεταγραφή του Πολωνού κεντρικού χαφ της Κράσνονταρ που είναι ένα βήμα πριν κλείσει και τι γίνεται με το ταξίδι του στην Αθήνα.
Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης 
 
Η ΑΕΚ είναι μία… ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής: αυτής του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Πάμε να δούμε τώρα σε ποια φάση βρισκόμαστε βράδυ Σαββάτου (12/03).

Καταρχάς υπάρχει συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Κριχόβιακ, για να παίξει ο Πολωνός έως το καλοκαίρι και μετά να δοθεί… μάχη προκειμένου να συνεχίσει στην ΑΕΚ και τη νέα χρονιά και να μπει στην OPAP Arena. Η συμφωνία δείχνει δεδομένη και θα σφραγιστεί στην Αθήνα με τον παίκτη να υπογράφει και να παρουσιάζεται. Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι να έρθει ο παίκτης στην Αθήνα.

Δεν είναι πλέον εύκολο να ταξιδέψεις από τη Ρωσία και ο Κριχόβιακ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Κράσνονταρ. Εκεί δεν υπάρχει αεροδρόμιο, που να πληροί αυτήν τη στιγμή τις προϋποθέσεις για πτήσεις εκτός Ρωσίας. Το πιο κοντινό είναι το αεροδρόμιο του Σότσι, όμως και πάλι εκεί υπάρχουν προβλήματα για πτήσεις προς άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Το ζητούμενο είναι να βγει ο Κριχόβιακ σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης, ακόμα και οδικώς και μετέπειτα με μεγαλύτερη ασφάλεια να πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα. Υπάρχει και η εναλλακτική να πάρει αεροπλάνο από το Σότσι χωρίς να περάσει από την Ευρώπη και να πάει στο Ντουμπάι, ώστε από εκεί να έρθει Αθήνα μέσω Emirates. 

Αναζητείται λοιπόν τρόπος αυτή τη στιγμή να ταξιδέψει ο Κριχόβιακ με ασφάλεια από το Κράσνονταρ στην Αθήνα. Αυτό που ελπίζουν στην ΑΕΚ είναι ο Πολωνός να βρίσκεται στη χώρα μας όσο γίνεται πιο σύντομα. Στη χειρότερη να προλάβει να κάνει έστω 2-3 προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και να είναι στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που είναι την άλλη Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Αυτός είναι ο στόχος. Ακόμα και… μία προπόνηση να κάνει ο Κριχόβιακ πάντως μπορεί να παίξει με τον ΠΑΟΚ καθώς είναι σε άριστη φυσική κατάσταση. 

Μάλιστα, χθες Παρασκευή (11/03), οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον περίμεναν να ολοκληρώσει την προπόνησή του και μετά να μιλήσουν μαζί του, όπως και συνέβη. Ο πανέτοιμος αγωνιστικά Κριχόβιακ λοιπόν, έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και περιμένουμε να βρεθεί ασφαλής τρόπος και να ταξιδέψει ο διεθνής Πολωνός χαφ στην Αθήνα τα επόμενα 24ώρα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0