Football Talk

Τσέλσι: «Κανονικά οι σημερινοί αγώνες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας - Συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Κυβέρνηση»

Τσέλσι: «Κανονικά οι σημερινοί αγώνες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας - Συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Κυβέρνηση»
Η Τσέλσι με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της δήλωσε ρητά ότι θα αγωνιστεί κανονικά στις σημερινές της αναμετρήσεις, τόσο με τους άνδρες όσο και με τις γυναίκες.
 
Τα νέα τρέχουνε και τα δεδομένα μεταβάλλονται συνεχώς, ελέω του πολέμου ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, με τις κυρώσεις της βρετανικής κυβέρνησης στους μπλε, να αλλάζουν άρδην τα δεδομένα.
 
Παρ' όλα αυτά οι Λονδρέζοι θα πραγματοποιήσουν κανονικά τις σημερινές τους επίσημες υποχρεώσεις, έχοντας στραφεί παράλληλα στις επόμενες κινήσεις για την διάσωση του συλλόγου.

 
«Λόγω της 100% ιδιοκτησίας του στην Chelsea FC plc και σε συνδεδεμένες οντότητες, η Τσέλσι υπόκειται κανονικά στο ίδιο καθεστώς κυρώσεων με τον κ. Αμπράμοβιτς. Ωστόσο, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει εκδώσει μια γενική άδεια που επιτρέπει στην Τσέλσι να συνεχίσει ορισμένες δραστηριότητες.
 
Θα ολοκληρώσουμε τους αγώνες της ομάδας μας ανδρών και γυναικών σήμερα εναντίον της Νόριτς και της Γουέστ Χαμ, αντίστοιχα, και σκοπεύουμε να συμμετάσχουμε σε συζητήσεις με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με το εύρος της άδειας. Αυτό θα περιλαμβάνει την αναζήτηση άδειας για την τροποποίηση της άδειας προκειμένου να επιτραπεί στο Club να λειτουργεί όσο το δυνατόν κανονικά. Θα αναζητήσουμε επίσης καθοδήγηση από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τον αντίκτυπο αυτών των μέτρων στο Ίδρυμα Τσέλσι και στο σημαντικό έργο του στις κοινότητές μας.
 
Η Λέσχη θα ενημερώσει περαιτέρω όταν είναι σκόπιμο να το κάνει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0