Football Talk

Θέλει να μείνει ο Σάκα στην Άρσεναλ – τον επηρεάζει άμεσα η έξοδος στο Champions League!

Θέλει να μείνει ο Σάκα στην Άρσεναλ – τον επηρεάζει άμεσα η έξοδος στο Champions League!
Την παραμονή του Μπουκάγιο Σάκα στην Άρσεναλ προσπαθεί να εξασφαλίσει η διοίκηση των Λονδρέζων, με τον ποδοσφαιριστή να είναι άκρως θετικός στο εν λόγω ενδεχόμενο! Ωστόσο, βασικό κριτήριο στην τελική απόφασή του είναι η συμμετοχή της ομάδας στο ChampionsLeague, με την τετράδα να φαίνεται πως πλησιάζει και τον ίδιο να παίρνει το… στυλό!

Μπορεί το συμβόλαιο του Μπουκάγιο Σάκα στην Άρσεναλ να είναι ενεργό μέχρι και το 2025, όμως η εκπληκτική σεζόν που διανύει ο Άγγλος ποδοσφαιριστής των «κανονιέρηδων», τον έχει καταστήσει απαραίτητο στον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση της Άρσεναλ θέλει να ανανεώσει άμεσα την συνεργασία της μαζί του, προτού οι «μνηστήρες» καταθέσουν επίσημες προτάσεις για να τον αποκτήσουν.

Το θετικό της υπόθεσης είναι το γεγονός πως ο Μπουκάγιο Σάκα θέλει να παραμείνει στο Έμιρεϊτς, την ώρα που κομβικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει και η κατάληψη της 4ης θέσης από την ομάδα του.

Διότι αν αυτή επιτευχθεί και η Άρσεναλ επιστρέψει στο ChampionsLeagueμετά από έξι χρόνια, ο Σάκα όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος να υπογράψει μέχρι και το 2027. Φημολογείται μάλιστα πως θα γίνει και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους του ρόστερ, με τους εκπληκτικούς αριθμούς του να το επιβεβαιώνουν!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0