Football Talk

Μπερνάρντο Σίλβα: «Θα συζητήσουμε στο τέλος της σεζόν με την Σίτι για το συμβόλαιο»!

Μπερνάρντο Σίλβα: «Θα συζητήσουμε στο τέλος της σεζόν με την Σίτι για το συμβόλαιο»!

Μπορεί οι πιθανότητες να «γέρνουν» υπέρ της παραμονής του Μπερνάρντο Σίλβα στη Μάντσεστερ Σίτι, όμως μία δήλωση του ποδοσφαιριστή στους Times «πυροδότησε» τα σενάρια αποχώρησής του! Ο ίδιος επισήμανε πως το καλοκαίρι θα γίνει η όποια συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του και πως προς το παρόν βασική επιδίωξη όλων στις τάξεις των «πολιτών» είναι να κατακτήσουν τους εναπομείναντες τίτλους!

Ένας από τους πιο «αθόρυβους» ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι είναι αναμφίβολα ο Μπερνάρντο Σίλβα, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 αλλά προς το παρόν τίποτα δεν είναι δεδομένο ως προς την παραμονή του στο Έτιχαντ.

Όλα έδειχναν πως η συνεργασία του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα θα συνεχιστεί και μετά το καλοκαίρι, αλλά μία απρόσμενη δήλωσή του στους Times, ήταν αρκετή για να «πυροδοτήσει» διάφορα σενάρια.

Συγκεκριμένα, ο Μπερνάρντο Σίλβα επισήμανε:

«Στο τέλος της σεζόν, θα συζητήσω με τη Μάντσεστερ Σίτι και θα δούμε τι είναι καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Είμαστε στα μισά της χρονιάς και αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε τίτλους. Προς το παρόν, δεν είναι μία καλή ώρα για να μιλήσουμε για το μέλλον»!

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0