Football Talk

Ζήτησε συγγνώμη ο «αρχιδιαιτητής» Μάικ Ράιλι από την Έβερτον για το «παίζεται» στο χέρι του Ρόδρι!

Ζήτησε συγγνώμη ο «αρχιδιαιτητής» Μάικ Ράιλι από την Έβερτον για το «παίζεται» στο χέρι του Ρόδρι!

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο Γκούντισον Παρκ, όμως η απόφαση του VARνα μην καταλογίσει πέναλτι στο χέρι του Ρόδρι έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στις τάξεις της Έβερτον. Για τον λόγο αυτό, ο «αρχιδιαιτητής» Μάικ Ράιλι, ζήτησε συγγνώμη από τον πρόεδρο της ομάδας και από τον Φρανκ Λάμπαρντ!

Μία απόφαση που ξεσήκωσε αντιδράσεις σε ολόκληρη την Αγγλία έλαβε χώρα πριν από τρεις ημέρες, στην αναμέτρηση της Έβερτον με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» να επικρατούν με 1-0 αλλά να μπορούν να… στραβοπατήσουν, αν ο VARυποδείκνυε πως το χέρι του Ρόδρι τρία λεπτά μετά το γκολ του Φόντεν ήταν πέναλτι.

Η παράβαση ήταν ξεκάθαρη, όλοι οι ποδοσφαιριστές των «ζαχαρωτών» διαμαρτυρήθηκαν αλλά ούτε με την βοήθεια της τεχνολογίας δόθηκε η παράβαση, με σύσσωμο τον αγγλικό τύπο να επαναφέρει στη μνήμη του τις αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Σίτι με την Γουλβς και την Άρσεναλ, όπου και πάλι υπήρξαν αποφάσεις που συζητήθηκαν.

Ο «οργανισμός» της Έβερτον ξέσπασε μετά την ήττα με 1-0 από τους «πολίτες» και ο «αρχιδιαιτητής» Μάικ Ράιλι αποφάσισε να παρέμβει. Επικοινώνησε προσωπικά με τον Φρανκ Λάμπαρντ και τον πρόεδρο της ομάδας, ζήτησε συγγνώμη αλλά η δήλωση του Άγγλου προπονητή πως «αυτό το πέναλτι θα το έβλεπε και η τρίχρονη κόρη μου», συνοψίζει την αντίδραση της Έβερτον.

Ένας βαθμός πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων και καμία σημασία δεν έχει για την ομάδα αν η Λίγκα αντιλήφθηκε το λάθος της. Διότι αυτό που υποστηρίζουν στο Γκούντισον Παρκ είναι πως δεν ήταν ανθρώπινο λάθος, αλλά συνειδητή απόφαση το «παίζεται»!

FMw0du6XwA0qxSm.jpg

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0