Football Talk

H Παρί Σεν Ζερμέν δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ηττήθηκε και γύρισε σε εποχές προ Αλ Κελαϊφί! (video)

H Παρί Σεν Ζερμέν δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ηττήθηκε και γύρισε σε εποχές προ Αλ Κελαϊφί! (video)
Η Ναντ φιλοδώρησε με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο την Παρί Σεν Ζερμέν (19/02, 3-1) και σε αντίθεση με την Αμιάν δεν άφησε το έργο της ημιτελές. Επικράτησε των Παριζιάνων, φέρνοντας στο «φως» μία συνθήκη που είχε να εμφανιστεί δώδεκα χρόνια, όταν ήταν ακόμη «κοινοί θνητοί» οικονομικά!
Ο Νεϊμάρ μείωσε, είχε την ευκαιρία να δώσει το σύνθημα της ανατροπής στο 59' από τα «έντεκα βήματα», αλλά αντί να γίνει ωραίος, έγινε... μοιραίος και η Παρί Σεν Ζερμέν δεν απέφυγε την ήττα-σοκ από τη Ναντ. Σοκ όχι για την ήττα καθ'αυτή, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε.
 
Το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δέχθηκε τρία γκολ σε ένα ημίχρονο για πρώτη φορά μετά τις 20 Νοεμβρίου του 2020, όταν η Μονακό πέτυχε την ολική ανατροπή και γύρισε από τη «κόλαση» του 0-2, με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος. 

 

Λίγους μήνες νωρίτερα, οι Παριζιάνοι είχαν δεχτεί τρία γκολ στο πρώτο μέρος μίας «τρελής» ισοπαλίας με την Αμιάν, που έληξε με σκορ 4-4. Τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο που συνοδεύτηκαν από ήττα, όμως, γύρισαν την Παρί Σεν Ζερμέν σε εποχές πριν εμφανιστεί ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί και το επενδυτικό fund από το Κατάρ.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που οι Παριζιάνοι δέχθηκαν τρία γκολ στα πρώτα 45 λεπτά ήταν στις 24 Οκτωβρίου του 2010 απέναντι στην ΟσέρΖιουλίΜακελελέΝενέΖαλέ είναι μόλις μερικοί από αυτούς που φορούσαν τη φανέλα της τότε, σε μία τελείως διαφορετική εποχή για τον σύλλογο. 
 
Επιστρέφοντας στο σήμερα, προφανώς το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από ασυνήθιστο και σπάνιο. Τα δώδεκα χρόνια που χρειάστηκε να μεσολαβήσουν για να επαναληφθεί, άλλωστε, το αποδεικνύουν. Η γκρίνια στις τάξεις των οπαδών είναι δικαιολογημένη, μιας και τα χρήματα έχουν ανεβάσει πολύ τα στάνταρ του συλλόγου, ωστόσο μία πρόκριση στα προημιτελικά στην επερχόμενη αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (09/03, 22:00), θα την κάνει να ξεχαστεί γρήγορα.
 
Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0