Football Talk

Μπρέντφορντ: Ο Έρικσεν... επέστρεψε παίζοντας σε φιλικό, ανήμερα των γενεθλίων του!

Μπρέντφορντ: Ο Έρικσεν... επέστρεψε παίζοντας σε φιλικό, ανήμερα των γενεθλίων του!

Το «δώρο» της Μπρέντφορντ στον Κρίστιαν ‘Ερικσεν για τα 30α του γενέθλια ήταν η πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα (φιλικό) οκτώ μήνες μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στο ματς της Δανίας με τη Φινλανδία στο Euro 2020.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε! Οκτώ μήνες μετά την καρδιακή ανακοπή στο Euro 2020, ο Δανός μέσος της Μπρέντφορντ, έπαιξε σήμερα τα πρώτα του λεπτά με τη νέα του ομάδα στην Premier League, κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα με τη Σάουθεντ, ανήμερα των γενεθλίων του (έκλεισε τα 30), όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

«Ο Κρίστιαν Έρικσεν έπαιξε τα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα της Μπρέντφορντ σήμερα το απόγευμα, παίζοντας για μία ώρα σε μια νίκη με 3-2 κεκλεισμένων των θυρών εναντίον της Σάουθεντ», εξήγησαν οι Λονδρέζοι.

«Ο Δανός διεθνής ήταν πολύ δραστήριος στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έδωσε ασίστ στο πρώτο γκολ του Τζος Ντασίλβα, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ», αναφέρεται ακόμα στην ανακοίνωση.

Ο Έρικσεν, ο οποίος εντάχθηκε στην Μπρέντφορντ έως το τέλος της σεζόν, την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έχασε επίσης δύο καλές ευκαιρίες.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0