Football Talk

Αταλάντα – Φιορεντίνα 2-3: Πρόκριση με δέκα παίκτες και buzzer beater!

Αταλάντα – Φιορεντίνα 2-3: Πρόκριση με δέκα παίκτες και buzzer beater!
Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό, με ανατροπές και με εκπληκτικό φινάλε, η Φιορεντίνα επικράτησε 3-2 στο Μπέργκαμο της Αταλάντα και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Coppa Italia.
Η ομάδα του Γκασπερίνι δεν είχε στη διάθεση της ξανά τους τραυματίες Μίραντσουκ και Ζαπάτα, ενώ στο 37′ έχασε με μυϊκό τραυματισμό τον Παλομίνο που δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Πριν από αυτό ο Πιόντεκ είχε προλάβει να σκοράρει στο 9′, με τον Τζαπακόστα να πετυχαίνει ένα απίθανο γκολ για το 1-1. Ο Μπογκά στο ντεμπούτο του ως βασικός σκόραρε με ένα εκπληκτικό σουτ για το 2-1 στο 56′ και ενώ συνολικά ο Ιβοριανός είχε εξαιρετική εικόνα αφού του πιστώθηκε και η ασίστ στον Τζαπακόστα τον οποίο βρήκε με τακουνάκι.

Η Φιορεντίνα κέρδισε πέναλτι στο 71′ και παρότι ο Μούσο απέκρουσε σε πρώτο χρόνο την εκτέλεση του Πιόντεκ αλλά όχι και σε δεύτερο το ριμπάουντ του Πολωνού. Η αποβολή του Κουάρτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 79′ υποχρέωσε τον Ιταλιάνο να ρίξει στο ματς τον Μιλένκοβιτς και εκείνος αναδείχθηκε σε παίκτη του αγώνα. Ο αμυντικός της Φιορεντίνα σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα και έστειλε την Αταλάντα... σπίτι της και τους Βιόλα στους «4» σε μια απίθανη πρόκριση με δέκα παίκτες!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τζιμσίτι, Ντεμιράλ, Παλομίνο (37′ λ. τρ. Κουπμάινερς), Χάτεμπουρ, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Τζαπακόστα, Μαλινόβσκι (74′ Μουριέλ), Μπογκά, Πάσαλιτς (74′ Πεσίνα)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσιάνο, Οντριοθόλα, Κουάρτα, Ίγκορ, Μπιράγκι, Μαλέ (81′ Μιλένκοβιτς), Τορέιρα, Καστροβίλι (59′ Μποναβεντούρα), Σαπονάρα (74′ Ικονέ), Πιόντεκ, Γκονσάλες (60′ Σότιλ)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0