Football Talk

Coppa Italia, Ίντερ – Ρόμα 2-0: Τζέκο και Σάντσες… πλήγωσαν τους «τζιαλορόσι» και έστειλαν την ομάδα του Ιντζάγκι στα ημιτελικά!

Coppa Italia, Ίντερ – Ρόμα 2-0: Τζέκο και Σάντσες… πλήγωσαν τους «τζιαλορόσι» και έστειλαν την ομάδα του Ιντζάγκι στα ημιτελικά!

Με γκολ των Τζέκο (2’) και Σάντσες (68’) η Ίντερ επικράτησε στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» με 2-0 της Ρόμα και προκρίθηκε στους «4» του Coppa Italia!

Μετά το εντός έδρας «στραπάτσο» από τη Μίλαν (ήττα με 2-1) για το πρωτάθλημα της Serie A, η Ίντερ χρειαζόταν ένα μεγάλο θετικό αποτέλεσμα.

Και κατάφερε να το πάρει. Οι «νερατζούρι» του Ιντζάκι φιλοξένησαν τη Ρόμα, στην επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο και πήραν το ζητούμενο, δηλαδή την πρόκριση στους «4» του θεσμού!

FLGdz_ZX0AIvok_.jpg

Το δρόμο προς τη νίκη άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος νίκησε τον Πατρίσιο και «πλήγωσε» την παλιά του ομάδα (ο Βόσνιος επιθετικός δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε), ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο!

Ο Σάντσες με μια... οβίδα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 68’ και ουσιαστικά έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των «τζιαλορόσι» για αντίδραση.

Ίντερ (Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόσιο, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι (45’ Ντε Φράι), Νταρμιάν, Μπαρέλα (85' Τσαλχάνογλου), Μπρόζοβιτς, Βιδάλ (86' Βετσίνο), Πέρισιτς (85' Ντάμφρις), Σάντσες, Τζέκο (76' Μαρτίνες).

Ρόμα (Μουρίνιο): Πατρίσιο, Ιμπάνιεθ (46’ Κουμπούλα), Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Βίνια (84' Ελ Σαράουι), Βερετού (70’ Βερετού), Ολιβέιρα (70’ Πελεγκρίνι), Κάρσντοπ, Μικιταριάν, Έιμπραχαμ (88' Τζαν), Ζανιόλο.



Το πρόγραμμα των υπόλοιπων αναμετρήσεων της προημιτελικής φάσης:

Τρίτη (8/2)

Ίντερ – Ρόμα 2-0 (2' Τζέκο, 68' Σάντσες)

Τετάρτη (9/2)

Μίλαν – Λάτσιο 22.00

Πέμπτη (10/2)

Αταλάντα – Φιορεντίνα 22.00

Γιουβέντους – Σασουόλο 22.00

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0