Football Talk

Ντάμιεν Κομολί για Χέντερσον: «Αν είχε πάει στην Φούλαμ τότε, θα ήταν στην Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα ή την Μπάγερν τώρα»!

Ντάμιεν Κομολί για Χέντερσον: «Αν είχε πάει στην Φούλαμ τότε, θα ήταν στην Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα ή την Μπάγερν τώρα»!

Μπορεί η καριέρα του Τζόρνταν Χέντερσον να έχει συνδεθεί άρρηκτα με την Λίβερπουλ, όμως ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ομάδας έχει διαφορετική άποψη. Ο Νταμιέν Κομολί θεωρεί πως αν ο Χέντερσον αποχωρούσε πριν από 10 χρόνια για την Φούλαμ, θα είχε φτάσει στην Μπαρτσελόνα, την Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπάγερν Μονάχου!

Ιστορία έχει «γράψει» ο Τζόρνταν Χέντερσον με την φανέλα  της Λίβερπουλ, όντας ο μοναδικός αρχηγός της ομάδας που έχει κατακτήσει κάθε τίτλο, από κάθε θεσμό που έχει πάρει μέρος.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής των «κόκκινων», Νταμιέν Κομολί έπλεξε το εγκώμιο του captain της ομάδας, δηλώνοντας πως αν ο Χέντερσον δεν παρέμενε στο «Άνφιλντ» προ 10αετίας, όταν δηλαδή και δεν ταίριαζε στα πλάνα του Ρότζερς, και πήγαινε στην Φούλαμ, τώρα θα βρισκόταν σε… τεράστιο σύλλογο.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Νομίζω ότι αν ο Τζόρνταν πήγαινε στην Φούλαμ το 2012, θα κατέληγε στην Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα ή την Μπάγερν Μονάχου. Ξέρω ότι θα ήταν σε τεράστιο σύλλογο και κατέληξε να είναι ένας τεράστιος παίκτης, αυτό είναι σίγουρο».

ΠΗΓΗ: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0