Football Talk

Αντεμπαγιόρ για Ομπαμεγιάνγκ: «Η Άρσεναλ δεν ξέρει να συγχωρεί, το πέρασα και εγώ»!

Αντεμπαγιόρ για Ομπαμεγιάνγκ: «Η Άρσεναλ δεν ξέρει να συγχωρεί, το πέρασα και εγώ»!

Την στήριξή του προς το πρόσωπο του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ εξέφρασε δημόσια ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος επισήμανε πως αντιλαμβάνεται την κατάσταση, καθώς έχει περάσει τα ίδια, ρίχνοντας «βέλη» προς τον τρόπο που διαχειρίζεται τα προβλήματά της η Άρσεναλ!

Μπορεί η πλειοψηφία των φίλων της Άρσεναλ που έχει αντιληφθεί τι συνέβη με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να δικαιολόγησε την απόφαση του Μικέλ Αρτέτα να τον αφήσει εκτός ομάδας, όμως το ίδιο δεν συμβαίνει και με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Ο πρώην επιθετικός των «κανονιέρηδων» και της Μάντσεστερ Σίτι έχει βρεθεί πολλάκις στο στόχαστρο των Λονδρέζων και έχει βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις και όταν κλήθηκε να εκφράσει την άποψή του για την διαχείριση του ζητήματος του Γκαμπονέζου, τάχθηκε υπέρ του και κατά της Άρσεναλ!

Επισήμανε πως η ομάδα δεν έχει μάθει να συγχωρεί και πως μπορεί να αντιληφθεί στον απόλυτο βαθμό πως αισθάνεται τώρα ο Ομπαμεγιάνγκ, καλώντας τον πάντως να αντιδράσει.

Αναλυτικά, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ δήλωσε:

«Ξέρω ότι περνάει δύσκολα, γιατί έτσι είναι η Άρσεναλ. Δεν ξέρουν να συγχωρούν, οπότε καταλαβαίνω τι περνάει. Πρέπει να αντιδράσει. Είτε μας αρέσει, είτε όχι όμως, είναι Αφρικανός και θέλουμε να συνεχίσει να αντιπροσωπεύει την Αφρική όπως έκανε και νωρίτερα»!

ΠΗΓΗ: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0