Football Talk

Μασούρας: «Να κάνουμε τον... σταυρό μας, να σκοράρω, να κερδίζουμε!»

Μασούρας: «Να κάνουμε τον... σταυρό μας, να σκοράρω, να κερδίζουμε!»
Ο Γιώργος Μασούρας, σκόρερ του πρώτου γκολ στη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 (23/01) επί του ΠΑΣ Γιάννινα, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA.
Σχετικά Άρθρα
Στην ανάγκη που είχε ο Ολυμπιακός να βρει λύση στην επιθετική του δυστοκία και την ευχαρίστησή που συνέβαλε στο σκοράρισμα, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το πέρας της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα (23/01, 2-0). 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα κανάλια της NOVA:

«Να κάνουμε τότε όλοι τον σταυρό μας να σκοράρω για να κερδίζουμε. Πλάκα κάνω. Είναι πάντα σημαντικό όταν σκοράρω για την αυτοπεποίθηση. Πρέπει όλοι να παλεύουμε. Ο καθένας καταλαβαίνει ότι όταν ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο ισοπαλίες, είναι κάτι που έπρεπε να αλλάξει άμεσα. Το συζητήσαμε όλη την εβδομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει. Να βελτιώσουμε δηλαδή τη συνεχόμενη ένταση και να τελειώνουμε νωρίτερα τα παιχνίδια».

Για τη δική του απόδοση:
«Οταν ένας επιθετικός δεν κάνει αυτά για τα οποία τον χρειάζεται η ομάδα, δηλαδή να δίνει ασίστ και να σκοράρει, υπάρχει ένα βάρος. Έχω όμως καλό περίγυρο και με στηρίζουν».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0