Football Talk

Άστον Βίλα: Θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Τζέραρντ ο Λουίς Σουάρες!

Άστον Βίλα: Θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Τζέραρντ ο Λουίς Σουάρες!
Το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Premier  League  φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις ανανέωσης της συνεργασίας του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να συνεργαστεί ξανά με τον Στίβεν Τζέραρντ στην Άστον Βίλα.

Και από το πουθενά, προκύπτει… βόμβα στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για επιθυμία του Λουίς Σουάρες να επιστρέψει στην Premier  League  άμεσα, θέτοντας ως επιθυμητό προορισμό του την… Άστον Βίλα.

Η σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Βίλα Παρκ φαίνεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ουρουγουανού επιθετικού, ο οποίος έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις ανανέωσης της συνεργασίας του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για να συνεργαστεί ξανά με τον Στίβεν Τζέραρντ υπό διαφορετικές προϋποθέσεις.

Ο Άγγλος, πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ, κοουτσάρει τους «χωριάτες», ο Φιλίπε Κουτίνιο έκανε ντεμπούτο στην αγγλική ομάδα, όντας δανεικός από την Μπαρτσελόνα, και ο Λουίς Σουάρες θα ήθελε να πάρει μέρος στο εν λόγω project, με το Βίλα Παρκ να θυμίζει ετούτη την ώρα κάτι από… Άνφιλντ!

Μένει να δούμε αν τα σενάρια θα επιβεβαιωθούν και αν το ενδιαφέρον του Σουάρες είναι ή όχι… μονόπλευρο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Ουρουγουανός δείχνει «ζεστός» στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο «Νησί» και ο Στίβεν Τζέραρντ δύσκολα… δεν θα τον ήθελε στην ομάδα του…


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0