Football Talk

Κούρτιτς: «Θα σας πω για τον πανηγυρισμό μου στο τέλος»

Κούρτιτς: «Θα σας πω για τον πανηγυρισμό μου στο τέλος»

Τι είπε ο Σλοβένος για τα γκολ που πετυχαίνει, το σερί του ΠΑΟΚ και σε ποια ερώτηση δεν απάντησε

Πρωταγωνιστής για μια ακόμα φορά ο Κούρτιτς με τα δυο του γκολ στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ, με τον Σλοβένο να φτάνει ήδη τα 12 τέρματα στη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, μίλησε στην κάμερα της NOVA, αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει σε μια ερώτηση!

Για τα γκολ που πετυχαίνει:

«Δεν με απασχολεί, σκέφτομαι το καλό της ομάδας, σήμερα υποφέραμε, στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να πάρουμε μέτρα στο γήπεδο αλλά στο τέλος είχαμε υπομονή και βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη».

Σχετικά με την πίεση του ΟΦΗ:

«Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ θα μας πρεσάρει ψηλά, είχαμε υπομονή, προσπαθήσαμε να βρούμε χώρους, κάποιες φορές κάποιος, εγώ ή ο Τσιγγάρας έπρεπε να πάει πίσω για να δημιουργούμε χώρους ώστε να βρούμε διαδρόμους για να βγούμε στην επίθεση. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είσαι κινητικός, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις. στο τέλος κερδίσαμε δίκαια και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το σερί του ΠΑΟΚ:

«Οι δυσκολίες θα φέρουν καλές στιγμές, πρέπει να έχουμε υπομονή εντός και εκτός γηπέδου, να δουλεύουμε και να είμαστε έτοιμοι, όταν αρχίζεις να νικάς, οι άλλες ομάδες θα είναι από εδώ και πέρα πιο συγκεντρωμένες έχοντας μεγαλύτερο κίνητρο να παίξουν εναντίον μας».

Όσον αφορά τον πανηγυρισμό του:

«Θα σας πω στο τέλος της σεζόν, θα το συζητήσουμε για τον πανηγυρισμό μου στο τέλος».

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται πριν την εκτέλεση ενός πέναλτι:

«Τα πέναλτι τα παίρνει αυτός που έχει τη γενναιότητα να τα εκτελέσει, είναι και θέμα τύχης, αν είσαι γενναίος ξέρεις ότι και το επόμενο θα το πάρεις για να βάλεις γκολ. Βλέπεις και τον τερματοφύλακα πως θα πάει, σήμερα ήταν πολύ καλός, ίσως ο μόνος που πήγε στη σωστή πλευρά».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0