Football Talk

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-0: Πάρτι από τον «Δικέφαλο του Βορρά» με οδηγό τον Κούρτιτς

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-0: Πάρτι από τον «Δικέφαλο του Βορρά» με οδηγό τον Κούρτιτς
Ο ΠΑΟΚ του δευτέρου ημιχρόνου «τελείωσε» τον σκληροτράχηλο ΟΦΗ (3-0). Δώδεκα γκολ έχει πετύχει ο Γιάσμιν Κούρτιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον ΟΦΗ για την 18η αγωνιστική της Superleague Interwetten και επικράτησε με το εμφατικό 3-0 χάρη στα γκολ των Κούρτιτς και Σβιντέρσκι. Με τους κρητικούς να πηγαίνουν με «όνειρα» στη Τούμπα, αλλά να φεύγουν τελικά με άδεια χέρια.

1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η αναμέτρηση στη Τούμπα ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο και από τις δύο ομάδες, αρχικά οι γηπεδούχοι έχασαν μία απίθανη ευκαιρία στο 7ο λεπτό με τον Ντάγκλας Αουγκούστο να χάνει τετ α τετ απέναντι στον Μπόι Βάτερμαν, ύστερα από λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ.

Όμως, οι κρητικοί είχαν και αυτή απάντηση στη… χαμένη ευκαιρία του ΠΑΟΚ, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ από ευνοϊκή θέση μέσα στη μικρή περιοχή.

2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τρομερή ανατροπή, αφού ο ΟΦΗ βρήκε δίχτυα με τον Τσιλιανίδη όμως ο VAR έλεγξε τη φάση και είδε πως είχε προηγηθεί πέναλτι στη περιοχή και οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ με τον Γιάσμιν Κούρτιτς από την άσπρη βούλα. Αυτό ήταν το εντέκατο τέρμα του Σλοβένου μέσου και το δωδέκατο πέναλτι του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν.

Ενώ, λίγα λεπτά αργότερα υπήρχε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο με τους Φελίπε Γκαγιέγος, Ντάγκλας Αουγκούστο και Χουάν Ανχέλ Νέιρα να δέχονται τη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα, Βασίλη Φωτιά.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέκου, έχοντας πάρει το «κεφάλι» στο προβάδισμα, άρχισε να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα και στο 76ο λεπτό ο Κούρτιτς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και εξασφάλισε την υπόθεση τρίποντο για τους «ασπρόμαυρους».

Με αποτέλεσμα η ομάδα του Νίκου Νιόπλια να… παρατήσει τον αγώνα και να δεχθεί και τρίτο τέρμα από τον Κάρολ Σβιντέρσκι στο 84ο λεπτό, όντας μόλις τρία λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πολωνός έκλεψε τη μπάλα από τον Βάτερμαν και έβαλε το «κερασάκι» στη τούρτα για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο MVP

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς για μία ακόμα φορά ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, με τον Σλοβένο να πετυχαίνει τα δύο πρώτα τέρματα της αναμέτρησης.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ευκαιρία του Κοσμά Τσιλιανίδη στο 11ο λεπτό ήταν τεράστια και οι κρητικοί θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει τη ροή του αγώνα, εάν ο 27άχρονος είχε βρει δίχτυα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (74’ Σίντκλεϊ, Τσινγκάρας (63’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Αουγκούστο (63’ Μπίσεσβαρ), Μιτρίτσα (63’ Μιτρίτσα), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (80’ Σβιντέρσκι)

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Βούρος, Πασαλίδης (88’ Μαρινάκης), Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο (70’ Καμάου), Γκαγιέγος, Τοράλ (83’ Ναμπί), Νέιρα (83’ Φαν Ντούινεν), Ντε Γκουζμάν, Τσιλιανίδης (70’ Ντουρμισάι)

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0