Football Talk

ΠΑΟΚ: Το σερί απέναντι στον Παναιτωλικό δείχνει την έξοδο από το «τούνελ» του νέου έτους! (video)

ΠΑΟΚ: Το σερί απέναντι στον Παναιτωλικό δείχνει την έξοδο από το «τούνελ» του νέου έτους! (video)

Το 2022 δεν μπήκε με το «δεξί» για τον ΠΑΟΚ, με τον κορονοϊό να λυγίζει τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέτσκου. Ωστόσο, απέναντι στον Παναιτωλικό (12/01, 17:15), δίνεται η τέλεια ευκαιρία για να δοθεί συνέχεια στο θετικό πρόσημο με το οποίο έκλεισε το περασμένο έτος! Το σερί των Θεσσαλονικέων, το αποδεικνύει!

Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία στον ΠΑΟΚ δεν είναι ιδανική, αλλά αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να μην αλλάξει ρότα μέσα στο νέο έτος. Ο Ζοσέ Μπότο ανέλαβε τα ηνία του αθλητικού διευθυντή, «τρέχει» μεταγραφικές υποθέσεις και παρά την ανησυχία που επικρατεί λόγω κορονοϊού, η αγωνιστική άνοδος από το 2-0 (09/12) επί της Λίνκολν και οι τέσσερις νίκες που ακολούθησαν ανεξαρτήτως διοργάνωσης, απαιτούν συνέχεια.

Εξετάζοντας κανείς τα πεπραγμένα του Παναιτωλικού, όποτε αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, αν οι Αγρινιώτες πράξουν ως συνήθως, θα την προσφέρουν!

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Τα highlights - Ποδόσφαιρο - Super League 1 -  Παναιτωλικός - Π.Α.Ο.Κ. | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM 94.6


Μετά από 25 αναμετρήσεις απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά», μετρούν 21 ήττες, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες. Οι Θεσσαλονικείς έχουν χτίσει ένα σερί 14 σερί παιχνιδιών, σε όλες τις διοργανώσεις, όπου δεν αφήνουν… ψίχουλο στον αντίπαλό τους, ο οποίος την τελευταία φορά που απέφυγε την ήττα, ήταν στις 22 Νοεμβρίου του 2015, όταν το παιχνίδι έληξε χωρίς σκορ!

Μάλιστα, πριν από έναν χρόνο περίπου, ο ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία, σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη του απέναντι στον Παναιτωλικό, από το 1979 που συναντήθηκαν για πρώτη φορά, έως σήμερα, επικρατώντας στην Τούμπα με 5-0!


Οι συνθήκες της φετινής σεζόν, αλλά και της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, είναι ιδιαίτερες, καθώς μετά από τόσα κρούσματα κορονοϊού και αναβολές, κανείς δεν ξέρει πώς θα παρουσιαστεί στο χορτάρι ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, τόσο τα τελευταία του αποτελέσματα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και το σερί του απέναντι στον Παναιτωλικό, δείχνουν πως του προσφέρεται μία ιδανική ευκαιρία, για να βγει από το «τούνελ» που μπήκε με την έναρξη του νέου έτους, όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0