Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι: «Βασιλιά Κουν, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου!»

Μάντσεστερ Σίτι: «Βασιλιά Κουν, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου!»
Η Μάντσεστερ Σίτι αποτίει τον δικό της φόρο τιμής στον Σέρχιο Αγουέρο, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στα social media που διατηρεί, μετά την ανακοίνωσή του πως αποχωρεί από τους αγωνιστικούς χώρους
Σχετικά Άρθρα
Στην παραμυθένια καριέρα του Σέρχιο Αγουέρο μπήκε τέλος με κάθε επισημότητα. Ο Αργεντίνος φορ, μέσω συνέντευξης Τύπου με την τωρινή του ομάδα, την Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε πως το πρόβλημα υγείας που εμφάνισε, τον αναγκάζει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, μετά από 16 χρόνια συνεχούς προσφοράς στο άθλημα. 

Η Μάντσεστερ Σίτι, η ομάδα με την οποία συνδέθηκε περισσότερο από κάθε άλλη και «υπέγραψε» με το μυθικό του γκολ την επιστροφή της στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου το 2012, μετά από 44 χρόνια «ανομβρίας», δεν τον ξέχασε και με μήνυμά της στα social media που διατηρεί, τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε στην ίδια, μέσω των 390 εμφανίσεών του, τις οποίες συνδύασε με 260 γκολ!

Αναλυτικά η δημοσίευση της Μάντσεστερ Σίτι:

«Βασιλιά Κουν. Όλοι στη Μάντσεστερ Σίτι θέλουν να σε ευχαριστήσουν για την μοναδική σου προσφορά στις επιτυχίες μας την τελευταία δεκαετία και να σου ευχηθούν ό,τι καλύτερο μετά την απόσυρσή σου από τους αγωνιστικούς χώρους».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0