Football Talk

Γρηγορίου: «Δυσκολέψαμε τον ΠΑΟΚ, δείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί»

Γρηγορίου: «Δυσκολέψαμε τον ΠΑΟΚ, δείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί»

Απογοητευμένος με το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Λαμίας κόντρα στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Σχετικά Άρθρα

Αντιμέτωπη με την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 ήρθε η Λαμία, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Ο προπονητής της ομάδας από τη Φθιώτιδα, Μιχάλης Γρηγορίου, σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με το τελικό αποτέλεσμα, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης και τον τρόπο που επήλθε η ήττα: 

«Μας αφήνει μια απογοήτευση επί τρία, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω τι έγινε στην τελευταία φάση. Καθ’ όλη τη διάρκεια βάλαμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών του όμως έκρινε το ματς. Και το εξαιρετικό γκολ του Κούρτιτς. Ωστόσο εμείς είχαμε ευκαιρίες. Δείξαμε ενέργεια και πως είμαστε ανταγωνιστικοί, θα συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο και περιμένουμε την μεταγραφική ενίσχυση για να συνεχίσουμε έτσι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια».

Όσον αφορά με το γεγονός πως η Λαμία εμφανίζει μια αδυναμία στην έδρα της: 

«Ναι είναι ένα στοιχείο που μας πληγώνει. Αλλά επιστρέφουμε στην έδρα μας και μας έλειψε. Γίνανε τεράστιες προσπάθειες από τον πρόεδρο, τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας εξ’ ολοκλήρου και πλέον μπορούμε να γυρίσουμε. Να προσπαθήσουμε για να βρεθούμε εκεί που μας αξίζει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0