Football Talk

Μαρτίνς: «Να μας γίνει μάθημα η ήττα από τον Λεβαδειακό»

Μαρτίνς: «Να μας γίνει μάθημα η ήττα από τον Λεβαδειακό»
Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στη NOVA ότι οι παίκτες του πρέπει να πάρουν ένα μάθημα από την ήττα από τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς: 

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Φυσικά και το έχουμε αφήσει πίσω, όπως γίνεται πάντα στο ποδόσφαιρο, ωστόσο πρέπει να μας γίνει μάθημα. Μπήκαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι, τα πρώτα 15 λεπτά ήταν άσχημα παιγμένα.

Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και με σοβαρότητα. Πρέπει να προχωράμε παρακάτω, αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε το χθεσινό σαν παράδειγμα προς αποφυγή».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Πραγματικά θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους. Ξέρουμε πως συνηθίζουμε να δίνουμε σημασία περισσότερο στα ντέρμπι, ωστόσο αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, γιατί πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που διεκδικούμε.

Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Προέρχεται από πολύ καλά αποτελέσματα. Είναι μια από τις έδρες από τις οποίες, όποιος περνάει κερδίζει το πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα: «Μας ανησυχεί η περίπτωση του Καρμπόβνικ. Ο Γκάρι είναι καλύτερα, για τον Αβραάμ όλοι γνωρίζουμε, ενώ ο Σωκράτης εδώ και μια εβδομάδα προπονείται πολύ καλά με όλη την ομάδα».

Για την προοπτική παραμονής του Ελ Αραμπί: «Θα ήταν κάτι πολύ όμορφο αν συνέβαινε για τον Ολυμπιακό. Πιστεύουμε ότι ο Γιουσέφ είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που πέρασαν από την ομάδα. Οι στατιστικές μιλάνε από μόνες τους.

Αυτό θα σήμαινε ότι η ομάδα θα είχε διαθέσιμο έναν πάρα πολύ καλό παίκτη με καταπληκτικές ικανότητες και στατιστικές που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και θα ήταν υπέροχο να συνέβαινε κάτι τέτοιο (σ.σ. να ανανεώσει)».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0