Football Talk

ΑΕΚ: Έξαλλοι στην Ένωση που βλέπουν μεθοδεύσεις ώστε να γίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟ χωρίς κόσμο!

ΑΕΚ: Έξαλλοι στην Ένωση που βλέπουν μεθοδεύσεις ώστε να γίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟ χωρίς κόσμο!
Διαβάστε γιατί «βράζουν» στην ΑΕΚ για όσα γίνονται στο παρασκήνιο – Τα βάσιμα σενάρια για αναβολή του ντέρμπι και το σοβαρό ενδεχόμενο να κλείσει η Κυβέρνηση τα γήπεδα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Πολλές «ζυμώσεις» γίνονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με τη διεξαγωγή του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Το ματς είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (5/12) ωστόσο τώρα… θυμήθηκε η Αστυνομία να καταθέσει αίτημα αναβολής του αγώνα,  λόγω της άφιξης του Πάπα, αλλά και της επετείου από τον τραγικό θάνατο του Γρηγορόπουλου πριν 13 χρόνια.

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ επικρατεί οργή με όλη αυτή την ιστορία, η οποία έχει πολύ παρασκήνιο. Όπως λέγεται λοιπόν, στην Ένωση θεωρούν πως η αναβολή του ντέρμπι είναι δρομολογημένη ξαφνικά από χθες το βράδυ και ετοιμάζουν αντιδράσεις. Απλώς δηλαδή περιμένουν το επίσημο του πράγματος από την ΓΓΑ.

Όπως βγαίνει από την ΑΕΚ, οι άνθρωποί της είχαν γνώση ότι το ντέρμπι της Κυριακής θα οδηγούταν αναβολή, καθώς αυτό έβγαινε από το γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη! Την ίδια στιγμή, όπως τονίζουν στελέχη της Ένωσης, υπάρχει γενικά η πληροφορία πως την προσεχή Τρίτη (7/12) θα υπάρξει κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση παρουσίας κόσμου ξανά στα γήπεδα!

Άρα το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός το οδηγούν να διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία (πιθανότατα την άλλη Τετάρτη (8/12) και σε άδειο ΟΑΚΑ! Όλες αυτές οι… ζυμώσεις έχουν κάνει έξαλλη την ΑΕΚ, η οποία έχει ήδη πουλήσει χιλιάδες εισιτήρια για το ντέρμπι εδώ και ημέρες!

Να τονιστεί επίσης, πως η ΑΕΚ έχει ειδοποιήσει την Cosmote TV και φυσικά τη Λίγκα πως δεν έχει κανένα απολύτως θέμα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή σε άλλη ώρα από την προγραμματισμένη. Ακόμα και στις 3 το μεσημέρι, ώστε να διευκολύνει την αστυνομία. Ωστόσο, όπως τονίζουν από την Ένωση σε αυτή την πρόταση δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση ούτε από τον Παναθηναϊκό, ούτε από τη Λίγκα…

Όλοι αναμένουν τις επόμενες ώρες το επίσημο του πράγματος σχετικά με την τύχη του ΑΕΚ - Παναθηναϊκός...

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0