Football Talk

Ολυμπιακός: Η ώρα του Μαντί Καμαρά

Ολυμπιακός: Η ώρα του Μαντί Καμαρά
Ο μέσος από την Γουινέα συμπληρώνει στο ΟΑΚΑ 150 συμμετοχές με την φανέλα του Ολυμπιακού και ψάχνει μια εμφάνιση - απάντηση για το τι επιπέδου ποδοσφαιριστής είναι. 
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Είναι πασιφανές πως σε αυτούς τους πρώτους μήνες της σεζόν ο Μαντί Καμαρά απέχει από τον καλό του εαυτό. Ίσως το ότι παίζει ασταμάτητα εδώ και δύο χρόνια, ίσως το γεγονός πως ακόμα ένα καλοκαίρι που έγινε μεγάλη φασαρία γύρω από το όνομα του παρέμεινε στην Ελλάδα, ίσως ακόμα και η «περίεργη» συνύπαρξη με τον Αγκιμπού Καμαρά στη μεσαία γραμμή άλλο λιγότερο και άλλο περισσότερο να τον έχουν επηρεάσει. Δε παύει όμως να είναι ο πιο σύγχρονος μέσος του πρωταθλήματος και ο πιο ακριβός παίκτης που αγωνίζεται στην Ελλάδα, με χρηματιστηριακή αξία κοντά στα 15 εκατ. ευρώ.

Το βράδυ της Κυριακής (21/11) στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Μαντί Καμαρά θα συμπληρώσει 150 συμμετοχές (19 γκολ, 12 ασίστ) με την φανέλα του Ολυμπιακού και βρίσκεται πλέον αρκετό καιρό στα μέρη μας για να αντιλαμβάνεται την κουβέντα που γίνεται για το ντεφορμάρισμα του. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, ο μέσος από την Γουινέα φαίνεται αποφασισμένος να δώσει τις δικές του απαντήσεις στο γήπεδο απέναντι στην ΑΕΚ, στο πιο σημαντικό ματς της σεζόν έως τώρα για το πρωτάθλημα, καθώς σε περίπτωση νίκης οι Πειραιώτες απομακρύνονται με 6 βαθμούς από την Ένωση.

Μάλιστα, η ΑΕΚ αποτελεί μακράν το δεύτερο πιο «αγαπημένο» αντίπαλο του Μαντί Καμαρά καθώς απέναντι της μετράει 5 γκολ και 1 ασίστ και φυσικά δεν έχει ηττηθεί ποτέ.

Η άνοδος στην απόδοση του Μαντί Καμαρά αποτελεί κομβική, και για τον προπονητή, καθώς ο Μαρτίνς αναγνωρίζει πως, με τον μέσο από την Γουινέα στο 100% των δυνατοτήτων του, βελτιώνεται σημαντικά και ολόκληρη η ομάδα. Αφενός σε επίπεδο έντασης, πίεσης και κυκλοφορίας αλλά και από πλευράς πλουραλισμού στις επιλογές και στις δυνατότητες των επιθέσεων των «ερυθρόλευκων».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0