Football Talk

Ατζούν Ιλίτζαλι: Επιβεβαίωσε ότι εξαγοράζει τη Χαλ!

Ατζούν Ιλίτζαλι: Επιβεβαίωσε ότι εξαγοράζει τη Χαλ!
Ο διάσημος Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία της διαδικασίας εξαγοράς του πακέτου μετοχών της Χαλ.
Σχετικά Άρθρα

Ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στα social media του για το ζήτημα, παρότι υπάρχουν εδώ και κάποιες ημέρες ρεπορτάζ σε αγγλικά ΜΜΕ που αποκάλυψαν τις διαπραγματεύσεις για τη μεταβίβαση των μετοχών.

«Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. 12 Μαΐου 2021. Η πρώτη μέρα που προσγειώθηκα σε αυτήν την όμορφη πόλη. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, είχα τόσες πολλές χαρούμενες στιγμές και συνάντησα σπουδαίους ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, παρακολούθησα τους φιλάθλους της Χαλ με βαθύ θαυμασμό. Επίσης, εξεπλάγην από τη μεγάλη στήριξή τους στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο (σ.σ. αντιπρόεδρος της Χαλ και γιος του ιδιοκτήτη) Εχάμπ Αλάμ είναι επίσης ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ήταν σημαντικη η βοηθειά του προς εμάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα ήθελα να εκφράσω και σε αυτόν και την οικογένειά του τη βαθιά ευγνωμοσύνη και το σεβασμό μου. Ελπίζω η διαδικασία να ολοκληρωθεί σύντομα και το όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα», γράφει ο παραγωγός μεταξύ άλλων του ελληνικού Survivor.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τον Ασέμ Αλάμ για 35.000.000 ευρώ και το μόνο που μένει είναι να περάσει τους αρμόδιους ελέγχους των αγγλικών ποδοσφαιρικών αρχών για να δοθεί το «πράσινο φως», για τη μεταβίβαση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0