Football Talk

Θέλει να πάρει Τσιφτσή η ΑΕΚ!

Θέλει να πάρει Τσιφτσή η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ δείχνει προχωρημένο και ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον 22χρονο τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ και μάλιστα πολύ ψηλά βρίσκεται ο Αντώνης Τσιφτσής. Ο 22χρονος τερματοφύλακα του Αστέρας Τρίπολης είναι στη λίστα της Ένωσης, η οποία δεν αποκλείεται να κινηθεί ουσιαστικά για την απόκτησή του μέσα στον Γενάρη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει γίνει μία προεργασία που πάει καλά… Ο Τσιφτσής έχει συμβόλαιο έως το 2025 με τον Αστέρα, έτσι η ΑΕΚ θα πρέπει να τον αγοράσει απ’ τους Αρκάδες.

Πρόκειται για μία μεταγραφή που δείχνει διάθεση της ΑΕΚ να επενδύσει στον «άσο», ενώ θυμίζουμε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αναμένεται να μπει για μία μικρή επέμβαση στο γόνατο στο τέλος Δεκέμβρη, που θα τον αφήσει εκτός έδρας για έναν περίπου μήνα.

Η ΑΕΚ λοιπόν, θέλει τον Τσιφτσή και για όσο διάστημα απουσιάσει ο Στάνκοβιτς, προκειμένου να είναι μαζί με τον Τσιντώτα η δυάδα τερματοφυλάκων, αλλά κυρίως για το μέλλον…

Πέρυσι ο Τσιφτσής έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, όταν σε ένα ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό μπήκε ως αλλαγή, μετά τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου. Στην πορεία αγωνίστηκε σε 13 αγώνες. Μάλιστα, στα 4 πρώτα παιχνίδια του ο Αστέρας κέρδισε ισάριθμες φορές και ο Τσιφτσής δεν δέχθηκε γκολ! Φέτος έπαιξε ξανά βασικός στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, όπου η ομάδα του κέρδισε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και έκτοτε είναι βασικός.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ λοιπόν για τον 22χρονο τερματοφύλακα είναι ουσιαστικό.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0